Yarendemir_q Polikistik var ben de ne zaman yumurtlama testi yapsam çift çizgiyi göremedim. Her ay doktora gitmekten yoruldum. Bi taşın suyunu içmediğim kaldı. C life mfk her şeyi denedim. 8 ay oldu bebek isteyeli. Evet daha erken biliyorum ama üzülüyorum işte… Her ay adete 10 gün kala sanırım çatlamadan sonra memelerim ağrımaya başlıyor ve adet oluyorum sonunda sanki hiç olmayacakmış gibi
MadameHappy34 Yarendemir_q bende de pcos var ve dediğiniz gibi 10 gün kalası göğüs hassasiyeti ile başlardı belirtiler eşiniz ve siz doktora göründünüz mü?? Pcos olduğu için regl bittikten sonra bir daha ki regle kadar 2 gün de 1 ilişki deneyin.
arirangg Yarendemir_q Demek ki yumurtlama sorunun var canım. şekeri mutlaka bırak. Çiğ kuruyemişler, avokado, arı sütü, arı poleni tüket. Doktora git. Yumurtlama için tedavi oluyor, sanırım iğnesi var. Bunları deneyebilirsin.
Ftmglozdmr Güzel bir doktora git kullanman gereken ilaçlar varsa kullan Allah’ın izniyle rabbim nasip edecektir ama bana inan ki herşeyin bir vakti var ve hiç birşey vaktinden önce olmaz o yüzden rabbime inan ve elinden geleni yap rabbime bırak 🙏🏻🙏🏻
ufbus010315 Canım bende polikistik over hastasıyım tedavisiz hamile kaldım moralini yüksek tut sabret sukret ve dua et Rabbim karşılıksız bırakmıyor dualarini hayırlı zamanda sana o güzel haberle mujdeliyo duanın karşılığını
Baloglum93 Yarendemir_q sana şunu tavsiye ederim bebek bekleyerek farkında olmadan vücudunu strese sokuyosun aslında test yapmasan hiç bebek beklesen belki vücudun rahatlayacak hiç bişey yapmana gerek kalmadan hamile kalacaksın . 2 hamileliği istediğimde adetim bı gün geçse hemen hamileyim diyodum test yapıyodum 4 5 olmadı iki ay kafaya takmadım düşünmedim hamile kaldım
Ayse3372 Soğan kürü yaptınız mı hiç bende de polikistik var. C life ve soğan kürü yapmıştım o ay hamile kalmişim soğan kürü çok güzel temizliyor rahmi
kuzumvebenn Yarendemir_q Canım duyduğum kadarıyla polikistik olanlara da öneriliyormus yanlış yönlendirmis olmayim ama bide infolic combi mavi olanı denesen yumurta kalitesini artırıp gebe kalmayı kolaylaştıriyormus bende Pko yok ama ben kullandım faydasını gördüm Doktoruna danışarak dene istersen
excitedmom- Yarendemir_q o zaman bir ay sağlıklı beslenerek spor yaparak ve inofolic combi mavi olanı dene yine olumsuz sonuç alirsan bir ay dha dediğim şekilde devam et tez vakitte güzel haberi alırsın inşallah kuzum 🌸