Ozay89 Bebeğim emmiyor ne yapmalıyım sütüm azalıyor mecbur mama verdim biberonla hastanede kaldık elimden geldiğince emzirdim eve gelince bıraktı emmeyi
Minigim38 Ozay89 benimde bebeğim kahverengi kısmını tutmuyordu sadece ucunu emiyor o yüzden süt az geliyormuş şimdi silikon göğüs ucu aldım cok şükür emiyor 🤲🤲bide elinle sağmaya çalış sütün gerilemesin
Cansu88 Ozay89 emzirmeyi sakın bırakma benim kızımda emmiyordu Sadece uyurken onun dışında hep sagdim sütüm gitmesin diye. 4. Ayina kadar uyanikken ne zaman memeye koysak çığlık cigliyaydi. 4. Aya bir girdik sanki emmeyen cocuk gitmis meme düşkünü bebek gelmis. Suan 11 aylık aktif emziriyorum ve ne zaman meme görse mutluluktan çıldırıyor
incinur0102 Canım belki de doğru emzirme pozisyonunu ayarlayamiyorsundur.Benim ilk bebeğimde de aynı sorun olmuştu doğru emziremedigim için süt az geliyormuş ve bebek emmek istemiyordu,doğrusunu öğrenince emmeye devam etti
Ozay89 Ewet emzirme pozisyonu yanlış olabilir sezeryan oldum karnıma doğru oturtamadim benim tek hatam biberondan mama vermeyle oldu 3 gün içti sonra kesildi hergun sagiyorum dua edin içmeye başlasin günde 1 kere memeyle buluşuyor içiyor ama 1 kere :(((((