Xsare 24+ 3 üz şuan yorulunca bel ağrısı yaşıyorum varmı böyle olan bel ağrısı yaşayan bu haftalar da
aogoya Xsare 26. Haftadayım iki bişey yapayım belim ağrıyor 😂 uyanınca bile belim ağrıyor 😂 o Allah’ın emri işte o yüzden rabbim cennet annelerin ayakların altında demiş çektiğimiz sıkıntılardan 🥰
kbralya01 Xsare 30. Haftadayım daha şiddetli oluyor bel ağrısı az bi ayakta dursam hemen vuruyor 🥹 yatakta zaten sağdan sola dönmek işkence bel ağrısından 🥹
Xsare aogoya öyle gerçekten anneme diyorum be zorluklarla taşıyormus insan neler çekiyormus sağlıkla kavuşmak için 🤲🏻Rabbim yardımcımız olsun ❣️
[silindi] aogoya bende 28.haftadayım ve tam olarak dediğiniz gibi uyanınca bile ağrıyor😂 Hiç sebebsiz yere sürekli bel ve sırt ağrım var, magnezyum başladım inşallah işe yarar🙏🏻
aasenaktas Haftadan beri ya çok yattığımda ya da çok yürüdüğümde keskin bi ağrı oluyo sol kaburga tarafımda. Magnezyum yağı önerdi doktorum trendyolda 129 TL fiyatı
aogoya Xsare ay 30lu haftaları tahmin bile edemiyorum 😂 olsun ya hani böyle içimde hareket ediyor ya hissediyorum ya bütün ağrıları unutturuyor 🥹
aogoya [silindi] ay 4 tane vitamin kullanıyorum 5.sini midem kaldırmaz 😂😂 ağrıya razıyım şimdilik sanırım