Gamzerk0 Kızlar şeker cihazı kullanıyorum genelde sol elden orta parmaktan olculuyorum haftada 2 -3 kere. Bugün hem sağ hemde sol orta parmaktan ölçtüm iki değer de farklı çıktı neyden kaynaklı ben mi yanlış olcuyorum cihazda mı sizce bir sıkıntı var. Anlayanlar bilgi verebilirnmi
strong_mom Gamzerk0 Sıkıntı yok cnm parmaklar hepsi aynı değerde değil, eşimde de şeker hastalığı var. O da aynı anda bütün parmaklarını ölçtü hepsi farklı çıktı, doktora sorduk sıkıntı yok dedi. İçin rahat değilse doktoruna da sor. Ama sakin ol kötü bir durum yok .
Gamzerk0 strong_mom öncelikle çok teşekkür ederim cevabınız için. Farklı çıksa da yüksek değil değer çok şükür yalnız mesela yüksek çıktığında hangisine göre değerlendirmemiz gerekiyor biliyor musunuz
Niloyumben Gamzerk0 ard arda cihaz ile ölçtüğünüz iki değer arasında %5 laboratuvar sonucuyla arasında ise %15 yanılma payı bırakıyorlar. Ne kadar fark var bilemiyorum tabi
strong_mom Gamzerk0 Fark etmez, yemekten 2 saat sonra ölçmen lazım, tabi doktor sana farklı bir şey demediyse. Farklı parmaklarını kullanmak zorunda kalıyorsun zaten, iğneyi hep aynı parmağa vuramazsin bir sure sonra parmagin uyusur.