deryaumay20 Kızlar bebek illa beşik de mi yatmalı? Montessori yatak almak istiyoruz, eşim en azından ⅚ yaşına kadar yatabilir diyor bende içine sığarim ama yeni doğan için çok mu büyük yanına bir de portatif besik mi alalim sizce ?
Ozgee123 deryaumay20 bende onlardan düşünüyordum ilk başta ama beşik şart oluyor çünkü ilk 6 ayda bebeğin annenin odasında yatmasını öneriyor doktorlar
zamaneannesi80 deryaumay20 bizde öyle düşündük ama ilk başta beşik şart anne yanı beşik alabilirsiniz portatif olarak ben öyle yaptım
deryaumay20 Ozgee123 aslında doğru olan ama yatak odamız da beşik koyucak yer yok hadi ona ayarladık dolap için asla yer kalmaz mecbur oda yapacağız bu yataktan alırsak yanına ben yatarım hem odası olur hem de dolabi
Ozgee123 deryaumay20 şöyle küçük babynest tarzı yatak alsanız ilk 6 ay için idareten öylede olabilir pahalı beşik değilde
derin1derin deryaumay20 ben de montessori yatak aldım ama özellikle ilk 6 ay kesinlikle anneye yakın temas önemli o yüzden yatak odanızda yanınıza beşik almanız gerekiyor bence, ben de 1 yaşına gelmeden odasına ayırmayı düşünüyorum ama o zamana kadar mecburen bizimle birlikte olacak zaten diğer odada olsa çok küçük aklım kalır