Deletedmom_79 Kızlar yeni öğrendim hamileliğimi 4+5 deyim bugün. Daha doktora gidemedim randevuyu ayın 30’una bulabildim. Randevu günümde 6+3 olucak. Folik asite anca o gün başlayabilirim yani çok geç olur mu sizce?
yagizegemom Deletedmom_79 eczaneye gidip hamile olduğunuzu belirtip alabilirsiniz bir sıkıntı olmuyor bende öyle yapmıştım eşim korona olmuştu 2 hafta gidememiştik hastaneye eczaneye gittim hamile olduğumu söyledim aldım
Pengu Deletedmom_79 canım herhangi bi folik asit alıp başla gidene kadar. Zaten gebeliğe hazırlanırkende içilmesi gerekiyor diye biliyorum. Yani ben öyle yapmıştm🌱
-Mayis2023- Gebelik öncesinde bile kullanmamız öneriliyor bence başlayabilirsin . Ben regenesist max kullanıyorum içeriği oldukça zengin düşünebilirsin.🌼
yagizegemom -Mayis2023- bende ilk kendim onu almıştım içinde balık yağı olduğu için mide bulantısı yapar demişti doktor
-Mayis2023- yagizegemom aslında buaralar midem bulanıyor bunu hiç düşünmemiştim🤔 neyseki artık bırakıyoruz 🙈
Setenay-inci ikibaloglanannesi elenatal 1 gebelik öncesi kullanılıyor hamileler elenatal 2 yi kullanmalı
-Mayis2023- BernaOmer bu süreçte sabırlı olmanı diliyorum biz de uzun zaman bekledik rabbim nasip etti inşallah en hayırlı zamanda nasip etsin size de🌼
-Mayis2023- Haftamızdayizz ilac bitince tekrar almanıza gerek yok dedi doktorumuz artık bırakıyoruz biz de 🤗
yagizegemom -Mayis2023- ondan olabilir canım doktor bana öyle söyleyince önerdiği ilacı almıştım hemen
-Mayis2023- Stres yapma böyle düşünme inan ve dua et .Kendini yetersiz hissediyorsan psikolojik destek alabilirsin. 🙇♀️