iremsenpli11 Neler yaşıyorsunuz ben bebeğimi hep aşağıda hissediyorum normal mi siz nasıl hissediyorsunuz bebeğinizi birde hâlâ tam anlamıyla sert tekmeler yemiyorum sizde durumlar ne
yagizegemom iremsenpli11 bizde yarın 21 haftalık olucaz bende aşağıda hissediyorum burda sorduğumda kızçeler normal dedi bende öyle çok sert tepki hissetmiyorum ama tekmelerini hissediyorum miniğimin🤭🥹
Kubrakck2222 iremsenpli11 21+1iz, ben de çoğu zaman aşağıda hissediyorum hatta bazen sağ-sol bir yere toplanıyor sertleşiyor top gibi oluyor dokununca kayboluyor🥲 tekmelerini hissediyorum ama yavaş yavaş işte 🥰
Sare_34- iremsenpli11 20+2 yim bende bugun ilk kez baya sert tekme yedim 😄 onun disinda sabah ve aksam ara hareket hissediyorum daha sıklaşmadı bekliyorum bakalım
Eceecim Ayy ben de çok aşağıda hissediyorum hareketlerini. Genelde sabahları canı isterse akşama doğru da pıt pıtlar 👼🏻🥰 henüz hareketleri sertleşmedi ama.
melikedelibas @iremsenpli11 21+2 bazen asagida bazen yukarida cani nasil isterse bir kac kere cok sert olmasada tekme hissettim ama digerleri hep minik kipirdamalar 🥰
ilkanneyim06 iremsenpli11 evet çok daha net hissedeceksiniz 1 ay olmadan çok güzel bir his sağlıkla kucağınıza alın🧿♥️