Melike_nur53 adn111 ben onlardan biriydim kızımda mahfoldum ama oğlumda çok rahatım mide yanması devam sadece 😊
Czn2105 adn111 been 😅😂 biz bir sürü tez çürüttük kızımla 😅 13. Hafta da %80 kız dedi doktor bir daha kendini göstermedi yüzünü vs 😊 ilk günden beri deli gibi tatlı yiyorum sürekli tatlı aşeriyorum. 32. Haftaya girecez nasipse prensesler gibi geçirdim hamileliğimi bir kere bile mide bulantım olmadı çok şükür rabbime 😊 göbeğim aşağıda ve sivri 😅 saçlarım güzel güzel uzadı bir de hamileliğimde ayaklarım hep üşüdü bunu da erkek belirtisi diyenler vardı. Esnafım bir müşterim burnun büyümüş oğlun olacak senin dedi böyle halk arası efsaneleri kızımla çürüttük 🥹😍
Gizemozbek Fatmalardanbiri yeni yeni arttı iştahım kaç kilo aldınız şimdiye kadar ben yeni almaya başladım toplamda 2 kilo aldim
OzgeSrc adn111 bennn 🙋♀️ ikinci hamileligim buda kiz ve zerre migdem bulanmadi cinsiyetle alakasi oldugunu dusunmuyorum yapisal 🙂
Nur_ak1 adn111 ilk gebeliğim erkek bebekti 9 ay kusarak geçti şimdi tekrar hamileyim 5 aylık kız bebek yine kusarak geçiyor cinsiyetle hiç alakası yok bence . İnşallah sizin rahat geçer
meleklerin_annesii adn111 ilk gebeliğimde çok az oldu miğde bulantım , bunun cinsiyeti daha belli değil ama aşırı miğde bulantım vardı , ilk gebeliğimde miğde yanmam çok aşırı dereceydi ne yesem ne içersem miğdem yanıyordu bunda öyle bişi yok
en_guzel_emanetlerim adn111 asla bir gün bile bulantım olmadı kızımda 9 ay boyunca hareket etmese ultrasonda görmesem hamile olduğumu bilemezdim bazen varlığını unuturdum o derece ne bulantı ne kusma bi gün bile şikayetim olmadı şimdi ikinciye hamileyim 6+3 oldu 1 kasımda 62 kiloydum dün yine tartıldım 59 kiloydum bulantı kusmaktan hiç birsey yiyemiyorum içtiğim su acı geliyor