Esra88kskn Kizlar bebek mevlidinde hediye istiyorum onerilerinizi bekliyorum siz neler yaptirdiniz ya da yaptircaksiniz?
mercimekannesi27 Esra88kskn merhaba bende bebeğim için okutacağım bebek mevlidi Yasin tesbih düşünüyorum tül kese içinde belki size de fikir olur😊
Oslemmmm Esra88kskn ben küçük cüzlerden dağıtmayı düşünüyorum Mevlüt’te. Yanında tesbih ile birlikte olabilir maliyetine göre.
yaasemin Esra88kskn bende nasip olursa istiyorum mevlit yaşın tespih ve magnet düşünüyorum ama güvenilir bi yerde alan varsa bizede söylesin bizde alalım
adn111 Kirmizibalik1 hayır canım mevlitte gelen misafirlere dağıtmak için hediyelik oluyor ya onu sormuş sanırım
TeoMom Esra88kskn Ben çikolata kolonya ve sukulent düşünüyorum şöyle resim olarak da paylaşayım🥰 magnet artık çok klasik geliyor lavanta kesesi duydum ama benlik bir şey değil mumluk olabilir makromeden anahtarlık olabilir tohum kalem olabilir veya yardım derneklerine hem bağış hem hediyelik gibi bakabilirsiniz döner atlı karınca yaptıranları görmüştüm o da çok şeker bir fikir
ada22 Esra88kskn Kaçuvdan magnet yaptırdım, hem hızlı geldi hem de bir faydam olsun istedim https://www.kacuvumutdukkani.org/urun/hos-geldin-bebek-tas-magneti-mavi-1
cansualisa Esra88kskn kendi çapımda sade böyle bişi yaptım hediyelik kutular da teşbih koydum kokulu üstünde de Alisanın Mevlüdü yzdırdımmm annemde yapmıstım 4 sene önce tabi kızımda oğlum da da aynı sekıl yaparım haksızlık olmasın😀