Lunaaa92 Kızlar, özele gidenler, hangi hastanelere gidiyorsunuz , memnun musunuz ve doğum ücretleri nedir ? Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim 💓
Duyguturkoglu Lunaaa92 yenibosna safa hastanesinde doğumumuz olacak doktoru dısarıdan getirdiğimiz için 7000₺ doğum aşılar kontrol vs hepsi dahil ücreti +700₺ de fotoğrafcı ücreti sgk lı için
1anne2bebek__ Lunaaa92 Gaziosmanpaşa başarı hastanesine gidiyorum Selime Hanım’a. 375 TL muayene sanırım 7000 normal doğum,8500 sezeryan. Gaziosmanpaşa Avrasya hastanesi de galiba 400 TL muayenesi. Bizim tamamlayıcı sağlık sigortamız var. Karşılıyor sadece 15 TL katkı parası veriyoruz. Allah yardımcınız olsun gerçekten çok pahalı yeni yılda yine zam gelir ücretlere.
TeoMom Lunaaa92 Emsey hastanesi muayene ücreti 530 lira normal doğum 9bin Sezeryan 10bin isteğe bağlı Sezeryan 15bin şeklindeydi en son
Melike1234- Duyguturkoglu muayene ücreti ne kdr safa nin ve de hangi doktor gelicek acaba dışarıdan benim de doktorum safa da doğum yaptırıyor da arada gidip
Lunaaa92 1anne2bebek__ amin hepimizin inşallah, bizim daha bi kaç ayımız var ama ocaktan sonra daha da artar galiba 😌
Dillosss Gaziosmanpaşa asya hastanesi normal doğum 6000 sezeryan ise 7000 mesai dışı doktorunuzu isterseniz yanlış hatırlamıyorsam 1500 de oydu tabi bu senenin fiyatları bende Mart’ta doğum yapacağım için zamlı fiyatlar ne olur bilemiyorum
Duyguturkoglu Melike1234- o hastanenin muayene ücretini maalesef bilmiyorum ben yaman cerrahi tıp merkezinde doktor eray balcana muayene oluyordum 300₺ ücreti ama suanda doktorum kendi muayenehanesini acıyor dogumada o gelecek .
Melike1234- Duyguturkoglu Eray hoca Birtanedir bende oğlumu yamanda doğurdum doktorum Eray hocaydi suan da da ona gidiyorum Erdem ve safa da doğum yaptıracağını söyledi bana da perşembe günü gitmiştim
Duyguturkoglu Melike1234- bizim başladıgımız doktorumuz 6. Ayda bizi bırakıp baska sehire gidince tanıstık biz eray hoca ile ama dediğiniz gibi mükemmel biri 🙏
Melike1234- Duyguturkoglu bende ikinci oğlumda öyle olmuştum 7 aylıkken tanıştım poliklinik ücreti hakkında bilginiz var mı acaba şuan ben daha arayıpta sormadım
Duyguturkoglu Melike1234- kontrollerim bittiği için hiç sormadım ama yine aynı olacagını çok birşey değişmeyeceğini söylemişti asistanı hocanın