Ebrutugay Mustafayigitvebeytugannesi canım cok zor boyle tahmın etmesi ama doktorun benzettiyse o dığru çıkıyor
bebekveannesiii Mustafayigitvebeytugannesi Yahu çok önemli birsey sordun da millet cevap vermiyor sanki… Bu haftalarda doktorlar bile tahmin etmiyor, söylemiyorlar sen buraya soruyosun biz ne bilelim???? Ne kadar saçma şu cinsiyet postları ya
Ledeyna21 Mustafayigitvebeytugannesi canım giriyorum da ama anlamadığımdan bişey diyemiyorum Allah gönlüne göre versin inşallah 🌺
Naznaz123 bebekveannesiii hahahahahahaha arkandayım bacım çık saçma doktor zaten söyleyecek ben koz desen sen erkek desen ne anlamı var
Mustafayigitvebeytugannesi bebekveannesiii burda sizi ilgilendiren birşey göremiyorum buranın yöneticisi veya kurucusu flan mısın sana saçma geliyor olabilir ama bana eğlenceli geliyor ve burda ne paylaştığımı sana soracak değilim keyfimin kahyası misin acaba . Cevap vermek zorunda değilsin .
bebekveannesiii Naznaz123 kız valla bıktık bu cinsiyet postlarindan bı bebeğin cinsel organının 14.haftada oluşmaya başladığını okumuştum bunlar hamileliği öğrenip hemen gelip burda post açıyorlar 🤣🤣 ben de hamile kaldım ama post açıp cinsiyet sormadım 🙄
Mustafayigitvebeytugannesi Naznaz123 benim ki sadece tahmin ve eğlence amaçlı yani insanlardan fikir alırken size mi sorcam saçma gelen birseye cevap vermekte sizin huyunuz sanırım .
bebekveannesiii Esraliiii ya kızmak değil de ne bilim hamileliği öğrenip gelip post açıp cinsiyet soruyorlar🙄tuhaf yani
Mustafayigitvebeytugannesi bebekveannesiii bu paylastigim resim 16 haftalık bilip bilmeden yorum yapmanız da bana saçma geliyor ama sizin gibilere diyecek birşey yok 🤔😂😂
Mavikalem bebekveannesiii sen sormadın diye kimse sormasın mı? Her posta cevap vermek zorunda değilsin. Oku geç
Mavikalem bebekveannesiii Cinsel organ 14. Haftada oluşmaya başlamaz. Çok daha önce oluşmaya başlar . Okuduğunu bile yanlış hatırlıyorsun bir de atar yapıyorsun. Doktorum 12+4 te kız olduğunu söylemişti ve kız oldu. Cinsel organı olmasa nerden bilecek ? Gerçekten garipsin
Tugceecn Burada bebeğin bacak arası görünmüyor canım daha iyi bir açıdan olması lazım.Bence böyle tahminle kafa karıştırıcı biraz bekle netleşsin.
bebekveannesiii Mustafayigitvebeytugannesi sende benim keyfinin kahyası değilsin istediğime istediğim cevai veririm sana da veriyorum kudur