Öncelikle nerden nasıl başlasam bilemiyorum içimde çocuksu sevinçle baş edemiyorum kızlar ikinci evladım olmasına rağmen kalbim pır pır atıyor tek kötü yanı bunları size bı hastane odasından yazıyor olmak oğlum sarılığı yüksek doğdu evde 5 gün gecirebildik dün yatış yapıldı yan odada oğlumu bekliyorum ve emzirmeye gidip geliyorum.
Şimdi asıl konuya gelelim doğumum oğluma kavuşmam 12 Kasım saat 18.59 da kucağıma aldım tam bir hafta bel ağrısı çektim ilk oglumdada aynı şeyi yaşadım ve bu yüzden ikincide oğlumun geleceğini anladım cuma günü öğleden sonra sancılarım 20 dakka da bir vurmaya başladı doğumun çok yakında olacağını hissettim evim temizdi zaten üstten bı temizlik yaptım büyük oglumumla ilgilendim yıkadım temizledim onun için bir çanta hazırladım cuma gecesini de bu şekilde geçirdim sabah daha sancılı bir şekilde uyandım annem aradı sancılarım olduğunu biliyordu kahvaltıya çağırdı oğlumu doyurmaya hiç halim yoktu tüm gece uyanıktim çünkü anneme gittim bir güzel kahvakti yaptım ailem oğlumu doyurdu o sırada şehir dışından gezmek için ablam geldi muhabbet falan ettik ve bu sıra bana sancılar vuruyor kıyamam annem her sancida gözüme bakiyo en son git evine çek sancini dedi beni görmeye dayanamadı linclemeyin kızlar karekterini bilmiyorsunuz biraz inat biriyim defalarca hastaneye götürmek istediler kabul etmedim sancılarımı evde çekmek istiyordum öğlen ezan okundu eşimi aradım gek beni al yolda kötü olursam diye yakınız zaten ama ne olur ne olmaz gelsin dedim evime geçtim oglumu anneme emanet ettim eve gidince biraz camasir falan vardı onları topladım sonra affınıza sığınarak eşimle birlikte olduk duşa girdim en son kendimi temizledim banyoyu temizledim çıktım sancilarim hafifledi beklediğim bisiydi bu korkmadım yattım uyudum 1 saat kadar uyumuşum sonra annem aradı uyandım sancılarım devam ediyordu kıyamam annem tansiyonu yükselmiş aklı heo bende devamlı arıyo en son dedim anne arama ben seni arıcam eşim gece ise gidicekti oda uyumuş sancılarım kuvvametlenmeye başladı eşim sesimi duymuş kalktı sancılarım 10 dakka bire düştü eşime dedim araba ayarla kısa bı sure sonra gideriz bende tansiyon sorunu vardı devamlı olcuyorum bu arada sonra tuvalete gittim nişanım gelmiş eşim ablamı aradı abla gel diye ablam geldi bi kahve falan içtim sancılarım 5 dakkaya düştü inatla gitmiyorum sonra tansiyonum çok yukseldi korktum ve hastaneye gittik hafta sonu olduğu için doğum yaptirmadiklarini söylediler korktuğum başıma geldi ambulansla başka bir hastaneye gitmek ilk oglumdada aynı şeyi yaşadım ben ambulantan korkan biriyim neyse muane falan edildi 8 cm açılmam vardı aslında doğum olabilirdi ama hipertansiyon hastası olduğum için bu riski göze almadılar aşırı küçük tuvaketim vardı onu yapmama izin vermediler açılma fazlaydı ve bebeğin kafasını ellediler korktular biraz ebeler neyse bildiğiniz ben az kalsın yarı yolda dogurucaktim ama mesanemle çocuğu tuttum diğer hastaneye gittik muane edildim tuvaleten izin verdiler sonra doğum hane bu süre o kadar hızlıydı ki nasıl geçti hiç anlamadım nst yada başka hiç bir cihazda sancım çıkmadı ama açılmam vardı çocuk kanaldaydi cengele oturdum doktorum ikinma istegi gelince baslicaz dedi suyum patmadigi için o an baslacakti daha ıkınma istegi gekmeden suyu patlattı biraz erken oldu o iş o yüzden oğlum fazla suyu yuttu çok şükür sıkıntı oluşmadı sadece doğumdan sonra bı sure o suyu kustu ıkınma ustegi gelmiyordu bana bende içimden dedim asla burda böyle bekleyemem karşımda erkek doktor iki tane 5 tane bayan hoş değildi benim için ve var gücümle sanki.iknmam varmış gibi ıkındım oğlum tam vajinanın ağzına geldi hissedebiliyordum sonra bekleyelim ikinci gelince tekrar demeye kalmadan doktor ben guçumu kaybetmek istemedim ve tekrar ıkındım oğlum kucagimdaydi bı sure öyle durduk müthiş birşeydi mucizem kollarimdaydi sonra hemen aldılar temizlediler giydirdiler aynı.odanin içindeydik sonra plesantayi aldı doktorum hiç tanımadığım bir doktorun elinde olmak cidden çok rahatsız ediciydi 6 tane dikişim var aslında dikişsiz olabilirdi ama doktorum görünüş olarak sonra seni rahatsız edicek dedi ve dikiş attı çok hassas bölge olduğu için uyusturmadi karşılıklı 2 yerimde yırtılma vardı neyse o kısmı geçiyorum sonra odamıza geçtik ve bizim 4 kişilik hayatımız başladı 37+6 günlük doğdu ve kân uyuşmazlığı olduğu için sarılık olduk şuan hastanedeyim ama herşey güzel gidiyor ins yarın çıkarız fazla uzun oldu hakkınızı helal edin sormak istediklerinizi varsa sorabilirsiniz cevaplarım dualarınıza oğlumu eklerseniz çok sevinirim ismi Ömür Ali teyzeleri