Mustafayigitvebeytugannesi Ay_elf95 inşallah erkek diyipte detaylı da kız olduğunu ogrenen çok vardır 😂😂
Burcuuzunnn Ay_elf95 bana 12.hafta da net kız dediler 16.hafta da erkek dendi haftaya 17.haftam olacak kontrol var bakalım bu sefer ne diyecek 🙄
Hayalmi Ay_elf95 11 haftalık ken kız olduğunu tahmin olarak öğrendik 😊 . Kendi doktorum hariç devletede gidiyorum her muayanede ayrı doktora gittim bilerek 😁 4 doktor da kız dedi bacak arasını da gösterdiler kızdır herhalde 😂 2 haftaya detaylım var hayırlısı artık 😂😂
miraylihayat Haftaydı yanlış hatırlamıyorsam erkekten kıza döndü 😂 şuan 5 haftalık olduk bile doğdu yanımda kızım❤️ ama tipini gören bu erkek diyor ahahah
qnsmLk miraylihayat detaylıdan sonra 33 e kadar yine erkek mi dediler yoksa baktırmadınız mı 33 e kadar 😌
qnsmLk miraylihayat bende kız diye biliyordum 21 de detaylıda erkek dediler 24 de tekrar sordum yine erkek dediler bidaha gidiyim bidaha soracağım 😃
Maysalina Bana erkek demişti sonra doktorumu değiştim 19. Haftada kız olduğunu öğrendim😊 şuan 26 haftalık bebeğim hâla doktorum cinsiyette yanılmış olabilir mi diye düşünüyorum😅 ,detaylı ultrason yaptıramadım yoksa daha net belli olabilirdi.
birprensbirprensesannesi- Oğlumda kızımda erken öğrendim cinsiyeti 24.haftaya kadar emin olmak için sorardım değişti mi cinsiyet diye başta ne söyledilerse hiç yanılma olmadı doktoruma da çok güveniyorum bazı kontrollerde devlete gittim 20. Haftaya kadar cinsiyet göstermiyor bacak arası kapalı diye bilgi vermediler değişmez bence
Dlkuzn Bana 14. Haftadayim şuan erkek dedi ama sanki zorla gorupte söyledi gibi bı şüphe uyandırdı sonra piposinin resmini de çekiyorum dedi ama içimde hala böyle kız dicekmisngibi bir hissiyat var :)