AnneyimHamileyim Bende doğum hikayemi paylaşmak istedim sizlerle.. Çok şükür rabbim kavuşturdu kızım 2 gün gecikmeyle geldi yani 40+2 de doğdu ☺️ Gece saat 3 buçukda bi anda sancım başladı 7 de hastaneye gittik eşimle sancılarım artıyordu afedersiniz sancılarım da popomdan vuruyordu başka bi yerden değil çok kötü bişey saat 10 da doğumhaneye aldılar 6 cm açılmıştı iğneyi vurdular (peridural) sancım falan kalmadı öyle rahattım ki 3 saat sonra yani saat öğlen 1 de bebeğimin doğmaya hazır olduğunu anladım baya bi inmişti çünkü hemşire sık sık gelip bakıyodu iyice indimi diye doğuma hazır mı diye sağolsun ebe çok çok iyidi sonra ıkınmamı söyledi bi kaç kez ıkınmayla meleğim saat 13:18 de doğdu 3 tane dikişim var çıkarken kızımın omuzu yırtmış ☺️ babamız kordonumuzu kesti eşim baştan sona kadar yanımdaydı rabbime sonsuz şükürler olsun doğumum çok güzel geçti ilk doğumuma bakarak korktuğuma uğramadım çünkü ilkinde sancım doğum bitene kadar sürdü çok şiddetliydi neyse daha fazla uzatmiyim rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mucizeyi inşallah ve herkese kolay doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏🏼🙏🏼❤️❤️❤️