Yesim_islamoglu1 Kızlar merhaba pek bilgim olmadığı için ilk hamileliğim olduğu için siz tecrübeli annelerin fikrini almak istiyorum . Nişan gelmesi sarı şekilde de olabilir mi? Sarı kaygan sümüklü bir yapı. Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi?
BusraDsmirsoy Yesim_islamoglu1 olabilir fiye biliyorum kiminin kanlı gelirmiş normal yapısı sarı sümüksü birşey. Doktoruna sor istersen yinede
Denizbrhn Yesim_islamoglu1 benim ilk gebeliğimde şeffaf pembe bi akıntı gelmişti ertesi günü doğurmuştum
TazeAnnee6767 Yesim_islamoglu1 canm bnmde 36 haftalikta ilk gebelikte geldi böle sümüksü kanlı sekildeydi ve şmdik yine hamileym bundada ddgn gibi aynı sklde geldi ama erkn tabi 15 hftalikym Dr rahim ağzı kapalı olduğunu söyledi her leke Nisan olmayabilir canm en güzeli dr soler size ultrsanda gözüküyor rahim ağzı açıklığı
iremcannn1907 Yesim_islamoglu1 doktorum genelde kanlı oluyor demişti canım. Benim kankı gelmişti ve ardından şakır şakır kanamam olmuştu
Yesim_islamoglu1 Merhaba kızlar cevap veren herkese teşekkür ederim doğum yaptım en kısa sürede anlatacağım
Tarikipek Yesim_islamoglu1 maşallah 7 saat önce evdeydiniz ve doğum yapmışsınız. 🙏 Allah size bağışlasın
EAK Yesim_islamoglu1 haber bekliyorum senden canım.iök hamileliğimde kanlı gelmişti ama bu sabah sarı bir parça geldi aynı nişan kıvamında fotoğraf atmak serbest olsa atardım ama sanırım aynı şeyden bahsediyoruz ufak sancılarım da başladı hayırlısı olsun hepimiz için
Gokcemm11 Yesim_islamoglu1 aynı benimde öyleydi ertesi gün doğurmuştum büyük ihtimal nişanınız gelmiş