Deletedmom_85 sende iyi ki varsın canım sende eksik olma. Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur benim hiç umudum yoktu asilamayla hamile kalacağım ama ben devam edecektim gene de bitircektim asilamayi en azından denedim bitti derim diye ama bak hiç umudum yokken bi anda rabbim yüzümüzü güldürdü belki de bizi denedi rabbim sabrettik bol bol dua ettik hiç pes etmedik ha 10 yıl sonra ha 1 ay sonra ne zaman olursa dedik elbette koklarım öperim senin için inşallah bende sana aynısını söylerim hamile kalırsın ama zamanı var belki de hamilesin hemde çok hasret çektim sizi çok iyi anlıyorum çok ağladım çocukla ilgili konuşulunca hemen yanlış anlardım ama kimseye belli etmezdim içimde yaşardım ama siz belli edin bence benim gibi olmayın derim ne kadarlık evlisiniz ben düşük yaptım kanamam gecmeyince hastaneye gittim ki hamile kalmışım düşük yapiyomusum meğerse ve ilk evlendigim zamanlar bilmiyordum korkuyordum şimdi gene hamile kalmışım ama haberim gene yoktu 😊 inşallah sizinde bı anda hamile olduğunu öğrenirsin size de sürpriz olur Rabbim gönlünüze göre versin inşallah en kısa zaman sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur 🤲🤲🤲😚