Allahkahretmesin1 Kızlar her akşam iğne yapıyorum karından 2. Kutunun yarısına geldim ama ilaç dağılmıyor sebebi ne olabilir ki sizde de böyle oluyor mu iğneyi yaptıktan sonra dokunuyorum içerde yağ bezesi gibi geliyor elime
Tugbaakcy Allahkahretmesin1 ödem oluyordur çok normal ama yine doktoruna danışmanı öneririm. Ben karından çok ödem ve morluk olduğu için kola başladım şuan çok rahat ilerliyor morluk var ama şiş yada ödem oluşmuyor
2022bebeki Allahkahretmesin1 Yavaş yavaş enjekte etmelisiniz iğneyi yağlı olduğu için geç dağılıyor. Bir de vurduktan sonra kolonyalı pamukla bölgeyi ovun. Ben koldan çok rahat ettim göbek daha çok agritiyordu🤞
Ceyda3 Allahkahretmesin1 kas olan yere denk getiriyorsundur ilk zamanlarda bende de çok olmuştu doktorum sıvı ulaşması gereken yere ulaşıyordur merak etme dedi. Göbek deliğinin 4 parmak sağına ve soluna yap. Ovalama iğneyi vurduktan sonra yağlı yapıya sahipmiş ovalanmaması gerekiyormuş.
Allahkahretmesin1 2022bebeki ilk önce kolonyalı pamukla siliyorum baya da yavaş enjekte ediyorum daha sonra ovunca geçiyor ama bilemedim yine de normal mi
annelik_icin_hersey Ben koldan yapıyorum, bazen bende de öyle oluyor ama bı sıkıntı yaşamadım geri dağılıyor.
en_guzel_emanetlerim Allahkahretmesin1 göbekten değilde koldan yapsanız bende koldan yapıyorum ilk kutu fakat şimdiye kadar hiç öyle toplanma morarma gibi sıkıntım olmadı üstelik günde iki iğne yapıyorum ben biri oksapar biride progestan
ZeynepNilDuran Allahkahretmesin1 yatay vurunca öyle oluyor, karından bende de bir kaç kez öyle olmuştu. Şuan karından yapamadığım İçin kolun arka kısmında yer alan yağ dokusundan yapıyorum. İğneyi dik şekilde vurmakta fayda var o zaman toplanmıyor.
Allahkahretmesin1 ZeynepNilDuran dik yapıyorum zaten hiç yatay tutmadım zayıfım ben acaba yağ tabakasını geçiyor olabilir mi iğne onu da bilmiyorum
Bebeto6161 Allahkahretmesin1 havasını alıyor musun hava almadan vurursan topak olur deri altında ve çok morarır bende bilmiyordum ilk başta hemşire söylemedi direk öyle vurdurttu sonradan öğrendim ki havasını almadan vurunca çok kötü oluyor
Allahkahretmesin1 Bebeto6161 morarma yok sadece bazılarında iğnenin izi var havasını alıp da yapıyorum
Bebeto6161 Allahkahretmesin1 elinle tık tık vur hava görünür sonra bas gitsin havası öyle vur artık az morarır beze de olmaz
Allahkahretmesin1 Bebeto6161 morarma olmuyor zaten sadece bazı yerlerde iğnenin izi var ufacık havasını alıp da yapıyorum hep
2022bebeki Allahkahretmesin1 havasını alıp iğneyi dik tutup etinizi sıkıştırıp yavaş enjekte etmelisiniz. Önce ve sonrasında da kolonyali pamukla ovmalisiniz. Beze olması yanlış uygulama olduğunu gösteriyor demişti hemşire bana
Bebeto6161 Allahkahretmesin1 anladım bende çok morarma oluyor bazen olmuyor ama beze sorunu geçti havasını aldıktan sonra ama yerinde olsam devam et karından ilk üç ay sonra geç bacağa