srny Yumurtlamadan sonra gebelik tam olarak oluşuncaya dek ağır iş yapmak, yük kaldırmak, vücudu zorlamak yumurtanın tutunması için riskli bir durum mudur sizce?
gecekusuanne srny alakasi olduğunu sanmiyorum tabiki normal zamanda da bi anda agir bi isle ugrasma bel fitigi boyun fitigi yapar ama ben 2 haftalikken ogrendim inan dolap tepelerinde temizlik yapiyordum dip köşe.
Eylulmom_ srny yok canım yumurta tutması ile ağır kaldırmanın çok bir etkisi olmaz ama sen genede ağır kaldırma
Sun10 srny Onu yapıyodum şöyle ağır kaldırıyodum diyenlere kulak asma bence tabi ki işlerini yapabilirsin ama dikkatli olmak her zaman iyidir sonradan pişman olmaktansa. 4. Aylarda bi kere ağır kaldırdım bütün gün karnım acıdı çok korktum bişey oldu diye
Btlabk Benim hamile olduğumdan haberim yoktu izine gittik agır kolileri kaldırdım konserve için 4 kat annemlerde asagı indirdim 4 katta kendi evimde yukarı cıkartım olucak oldumu her türlü oluyor düşecek oldumu da her türlü düşüyor
Meliyyke srny yani bebek tutunana kadar dikkatli olunmalı bence. Ben 25. haftamda damacana kaldırmış insanım kasmadım hiç ama ilk haftalarda olsa yapmazdım