Ayse3324 OzgeSrc ben 38 oldum ama bir kaç aydır dışarda oğlum sürekli orada ve o kadar çok ittiriyor ki artık acıyor bildiğin göbek deliğimi ittiriyor 😂
OzgeSrc Ayse3324 iyi sizin doguma a z kalmis dogumdan sonra yazin lutfen 😃 kaybolacakmi duzelecekmi umudum siz olun bari 😅🥰
OzgeSrc ldyarse valla bende ilkinde olmadigi icin bunda da git gide buyuyor dikkatimi cekmicek gbi degildi😐 netten bi bakim dedim gobek fitigi falan deyince korktum buraya yazdm
ldyarse OzgeSrc doktorum bu zamana kadar bir şey demedi bende takmadım doğurcam artık korkutmayın benide 😂😂
nilsmomy OzgeSrc bazı kadınlarda öyle oluyormuş ama fıtıkta ağrı ve acı olur galiba sizde acı vs yoksa fıtık değildir bence
OzgeSrc nilsmomy evet bende belirtileri oyle okudum 27 haftayiz suan icin agri sizi yok sukur ama ilerleyen haftalarda olurmu bilmem 🤷♀️
OzgeSrc ldyarse korkutmuyorum ya est😅🤦♀️ sen bakma bana . Bide herkesin vucut yapisi hamileleligi bir degil canim. Benimki cok fazla o yuzden kafama takildi acaba benim gibi olanlar varmidir diye buraya yazmak istedm bende rahatladim kismen 🤷♀️