Sacmalama_engiinn 21 haftalık hamileyim sağlık ocağından decavit yazdılar 3 gündür kullandığımda beri bulantı kusma baş ağrısı yaşıyorum kullanan varsa sözde böyle etkiler oldu mu
Yagmurrr98 Sacmalama_engiinn Kadın doğum doktorunun yazdığı ilacı sağlık ocağı doktoru nasıl yazabildi daha önce kullandinmi ilk defami kullanıyorsun
Cgdm34 Sacmalama_engiinn canım o vıtamın takvıyesı doktorum yazmıstı bana kullandım hatta bıtırdım ıkı kutu hıc bır sey olmadı bence senın durumun ılactan kaynaklı degıldir ama ıstersen doktoruna danıs
Busra_57 Sacmalama_engiinn Merhabalar canım bende 19haftalık hamileyim ve bir hafta boyunca kan ilacı ve vitamin ilacına basladıgımda zehir kustum hastaneye gittim bir kac defa herangı bir sorun olmadıgını devam etmemi söylediler ve sonrasında bünyem alıstı çok şükür sorunum yok inşAllah seninkide alısana kadardır
Annis54- Sacmalama_engiinn hamileliğimin başından belli kullanıyorum 36. Haftadayım bir sorun yaşamadım
Sacmalama_engiinn Yagmurrr98 ilk defa kullanıyorum telefon açtılar 20 haftalık olunca gel diye gittim decavit yazdı ama inanılmaz kötü oldum ya
Yagmurrr98 Ozgee123 Yani daha önce kullanmadiysa kadın doğumcunun yazması daha doğru olmazmi ona istinaden demek istedim
Yarenylmz @Yagmurrr98 reçeteli bir ilaç değil ki gidip kendin de alabiliyosun yani sağlık ocağı da yazabilir
Yagmurrr98 Sacmalama_engiinn Hmm bende kullanıyorum da bana bı yan etki yapmadı geçmiş olsun canım kontrole gittiginde doktoruna danis değiştirsin🥹
yarenikoo Sacmalama_engiinn ben 17. Haftadan itibaren kullanıyorum yanlış hatırlamıyorsam 31. Haftadayız şuan bir problem yaşamadım ben yan etkisi olmadı bende
Asyaninannesi58 Sacmalama_engiinn kullanmayı bırak istersen ondan mı oluyor emin olmak için. Ben kullanıyorum bi şey olmadı
Ftmysnn Sacmalama_engiinn bn vitamin ve demir ilaclari kptu etki yaptığı için gece uyumadan hemen önce içiyordum Dr um böyle de icebilecegimi soylemisti
Sacmalama_engiinn Ftmysnn cnm Bende gece uyumadan atıyorum ama yinede uykum bölünüyor yatamıyorum bulantı kusmadan ve baş ağrısından
Kayaatilla Sacmalama_engiinn Bende aynı şeyleri yaşamıştım doktoruma sorduğumda herkeste farklı yan etki olacağımı söyledi bıraktığım gün rahatlamıştım
Sacmalama_engiinn Kayaatilla normalde gece uyumadan atıyorum uykudan bi kalkıyom midem bulanıyor kusuyorum baş ağrısından yatamıyorum