aysql05 Kızlar bilgilendirmek amaçlı yazıyorum merak ettiklerinizi de cevaplayabilirim🤗 3. Kademe yüzme antrenörüyüm ve 26 haftalık hamileyim 🙏 Kursiyerlerime yüzmeleri gerektiğini söylerken ve onlarla son ana kadar yüzerken, ben keyfi değil de işim gereği havuzdan çıkamaz oldum 😅 Bebişle yüzmek de çalışmak da Harika Bazen yorulsam da mükemmel bi duygu .. rahat bi hamilelik için olmazsa olmaz sporlardan en önemlisi yüzmek ... Havuza girdiğim gün kendimi kuş gibi hafif hissediyorum.. size tavsiyem düzenli olarak bol bol yürüyüş, bol su içmeniz ve haftada bi iki gün yüzmek 🏊♀️ 💙 💦 YÜZMENİN FAYDALARI * Gebelikte kilo alımını dengelemeniz için mükemmel bir egzersizdir. * Kardiyovasküler sisteme fazla yük binmez. * Kasları güçlendirir, kan dolaşımını düzenler. * Omurga ve etrafındaki kasların gevşemesini sağlar. * Uyku kalitesini düzeltir. * Eklem ve ligamanlara az yük binmesini sağlar.
mucizemizibekliyoruzz aysql05 çok güzel yazmışsınız çok haklısınız ben de gebeliğim boyunca çok yüzdüm ama denizde 😊 malum her havuzu bilmiyoruz. Ayrıca uzun süre ıslak kalmakta enfeksiyon oluşturabilir sık sık kurulanmalı deyip diğer hamileleri de uyarmış olalım 😊
aysql05 mucizemizibekliyoruzz Aynen çok doğru Keşke her anımı denizde geçirebilseydim kesinlikle ıslak mayoyla uzun süre kalmak enfeksiyon sebebi dikkat etmek gerekiyor tabi ki de çok iyi bi konuya değindin canım