KaybolanYildizlar canım bende senin gibiyim adetlerim bile düzenli hiçbir sorun yok tüm testler vs yapıldı Pko görünümü var sadece hormon bozukluğu yok kilom yok vs vs 3 yıl 2 aylık evliyim 3 kaybım var 1 aşılama boş gebelik 1 tüp bebek embriyo glue- histereskopi - embriyoya genetik test yapılarak transfer : sonuç = kimyasal gebelik diğer hamileliğim doğal yolla ilk defa oldu oda dış gebelik oldu nedenini bile bulamadılar tüpler vs açıktı yani diyeceğim o ki tüp bebek bile garanti değilmiş onu anladım kendini ona şartlama olacak olsa o tüp bebek tedavimde kesin olurdu ki embriyo yüksek kalite ve sağlıklıydı. Her şeyden önce nasip yine çaba göster ama kendini harap etme psikolojik olarak çevrenden çok baskı gördüm ,görüyorum. Fakat nasip diyorum Rabbimin izin vermediğine biz kullar ne yapsak boş kendini bu şekilde rahatlatmaya çalış Allah yardımcımız olsun tüm isteyenlerin..
Şöyle de diyeyim yanlış anlaşılmasın tüp bebeğe karşı değilim ileride kafam rahatlayınca yeniden deneyebilirim bilinmez. Sen de rahatla kendini iyi hisset ondan emin ol öyle tedaviye başla yoksa her şey faydasız doğal yolla stres yokken hamile kaldım aklımda bile değildi artık nasılsa olmuyor demiştim fakat diğerlerinde hep bir beklenti içindeydim hiç sağlıklı gebeliğim olmadı ama kafa rahatlığı her şeyden önemliymiş bunu anladım