Brcaytc Öyle malesef.
Hindistan cevizi yağından 3. Kavanozdayım şuan. Zeytinyağ ne kadar sürdüm bilmiyorum, minik şişilere doldura doldura sürdüm.
Badem yağını da büyük şişeyle almıştı eşim.
Sebamed çatlak kreminde 2. Tüpteyim.
Madecassol merhemde (her türlü ameliyat yarası ve çatlak vb iz leke için) 3. Yü yazdırcam haftaya doktora.
Daha neler neler kullandım yazmaya söylemeye bıktım.
Yukardakilerin hepsine 11-12 haftalarda başladım.
Bir tek lieracı annem duymuş, 18. Haftamda yarı fiyatına indirime denk geldi.2 kutu birden aldık öyle başladım.Lieracı bile sabah akşam yazıyor, ben yağ ambarına düşmüş ceylan gibi günde 5 vakit sürmüşümdür.
Ne kreme ne yağlara hiç acımadım.Zaten canı sıkılınca gratise filan girip krem losyon alan biriyim.
Bir tek mustela kullanmadım ama onu da sürsem bana kar etmezdi 😂
Annemin karnında beyaz derin çatlaklar var,ananemde de varmış.Büyük teyzemin de aynı şekilde.Benim mor kırmızı çatlaklar bi beyaza dönmeye başladı bir de kaşıntıları azaldı.
Doğumun ağrısına,her türlğ komplikasyona, mide bulantısına bile çare var nerdeyse bileklik hap filan çıkartmışlar.
Çatlaklara yok anam çare ben onu anladım.Başta hiç dert etmedim 3-5 tane çatlaktı aman yaşım 29 nolacak dedim. Şimdi göbek karın denen bir şey kalmadı.Sanki 5 yaşında çocuk karnıma karalama resim yapmış gibi 😂
Ben genç kızken de kalçalarım çatlamıştı hafif.Ergenlikte gelişiyor ya vücut.Eğer ailende ve sende zaten çatlamaya müsait bir yapı varsa sende çatlayabilirsin.Ailesinde olup kendi hiç çatlamayan arkadaşlarım da car.Deneyip görüyor insan.
Tek tesellim, eşimin umru değil “çocuk taşıyorsun ben her gün 24 saat 10 kg taşısam ölürüm” diyor ☺️
35imde 10bin bakıma girerim 😂