Sinan35eda Piskilojikmi yoksa başka bişi mi mide bulantısı çok az baş dönmesi kasık ağrısı var Allah’ım sesimi duydumu acaba dualarım gercekmi oldu diyorum umutlanmak ta istemiyorum sizde belirti oldumu
Zln2152 Sinan35eda eğer şüpheniz varsa erken gebelik testi alıp test yapabilirsiniz. Varsa zaten çıkacaktır rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🙏 💓
Gzmklncc Sinan35eda benimde göğüs ağrısı kasık ağrısı ve mide bulantısı vardı normalde adetime 2 gün vardı bugün adetim başladı sandım ama pembemsi değişik bir şey bir sürü ilaç içmiştim bide hasta oldum diye yerleşme kanaması olabilir mi acaba diyordum
BernaOmer Sinan35eda Bende aynı düşünüyorum sabahları içim bulanıyo gibi hemen geçiyo rüyamda hep yiyorum dün değil ondan önceki gün uğurböceği gördüm yatağımın başlığında git yapıyorum elimle gitmiyondun bisküvi arası lokum yedim sekiz sene aradan sonra korumayı bıraktık üç aydır bişey yok
Sinan35eda @“BernaOmer”#p25102093ben bebek gördüm rüyamda kız bebek bilmiyorum adet olucak gibi hissediyorum kendimi birde başımda bı iş var çok zor bişi ya 🥺🥺