_Nur_1818 Kızlar 27+2 haftamdayım ayaklarımda fazla şişlik oluyor normalmi bu haftada iç taraf şişiyor ağrıyor bacaklarima kadar oluyor şişlik tuzlu yemememeye çalışıyorum başka ne iyi gelir ödeme neye dikkat edeyim
A_syma _Nur_1818 Bol su tuketin , fazla ayakta kalmayin. Oturur pozisyondan yada yatar pozisyondan ziyade ayaklari uzatip uzun oturus pozisyonu uygun diye biliyorum. Ayaklari uzun sureli sarkitmadan
Baloglum93 _Nur_1818 bol yürüyüş yap bol su iç bide ekmek hamur işi pilav makarna felan yeme uzandigin zaman ayağının altına yastık koy hamileliğimde bende çok odemliydim. Ekmek hamur işi çok yiyorum ama bu ikincide hiç yemiyorum hiç ödem olmadı
Melismelo Ben maf olmuşdum ödemden, şişliklerden ayaklarım çok sızlıyordu, basamıyordum artık, eğer sebebi gebelik zehirlenmesi vs değilse pek yapacak birşey yok🤷♀️ Sadece soğuk su tutun, ve ayaklarınız yüksekde tutun
Mervecenik Benimde 20. Haftada başlamıştı ayaklarım ödem olmaya. Doktor tuzsuz da kalma fazla tuzlu da yeme demişti. Tuzsuz kalmak da ödem yaparmış. Onun dışında yapacak bişey yok. 30. Haftada ellerimde şişti hatta uyuşukluk vardı. 38. Haftadayım hala gitmedi uyuşukluk ve şişlik 🤷♀️
_Nur_1818 Teşekkürler kızlar dediğiniz gibi yapicak Bir şey yok galiba idare edicez gebelik zehirlenmesi olduğunu düşünmüyorum bende
Umay255 _Nur_1818 hiç sorma cidden ayakta olmadı berbat birşey bazıları abartıyosun diyo ama gel bide bana sor
Ozlemytncy1 Boooll boool su için, tuzlu abur cubur tarzı şeyler tüketmemeye çalışın, ne çok ayakta durun ne de çok fazla sabit oturun, oturduğunuz zamanlarda da belinizi yastıkla destekleyip ayaklarınızı biraz yükseğe uzatın 🙏🏼💐
Evinamin031120 Ben de sizin gibiydim yeme içmeye ne kadar dikkat etsem de düzelmiyordu bu videoyu her gün yapıyorum çok şükür çok iyiyim bacak kramplarım bile geçti.
_Nur_1818 Umay255 Belki herkeste bu kadar ödem olmuyordur ama çok olan cidden berbat oluyor yürümek ayakta kalmak yemek yapmak bile işkence gibi geliyor bazen