Cookiee Kızlar 32. Haftanın içindeyim uzun zamandır aşırı halsiz ve yorgun oluyorum , doğru düzgün hiç bir iş yapamıyorum sizlerde de varmı bu durum
Merveclnk Cookiee ben de öyle dün evi supureyim dedm 1 oda süpürdüm gerisine devam edemedim. Abartiyor muyum acaba naz mı yapıyorum diyorum hoş benim biraz kalp rahatsızlığım var ondan mı acaba?
Cookiee dilann22 aynen bende öyle , gezmeyi çok seven bi insanım ama bu aralar halsizlikten markete bile gidesim gelmiyor hep uzanıp yatmak istiyorum
Cookiee Merveclnk Evet bende öyle güya iki gündür evi süpürüp silcem ama yok bi türlü kalkamıyorum bütün işlerim kalıyor
Cookiee Fearytail Bilmiyorum ki acaba vitaminlerim mi çok düşük diye düşündüm , hafta içi kontrolüm var bi sorayım doktora
Merveclnk Cookiee ben çok nefes nefese kalıyorum geçen iki bisey astım Bi iki bisey katladim iş bu he başka bise diil sağ kulağımda nabzını duyuyorum nasıl ama güm güm eşim destekçi olmasa napardim acaba ya.
Cookiee Merveclnk Allah yardımcımız olsun benim hödük asla bi işe dokunmaz çoraplarını donunu bile etraftan toplarım + üstüne yaramaz bi oğlum var 🤦🏻♀️
srcataby Kızlar bende bu konu hakkında post acicaktim simdi gordum. Inanilmaz halsizim tansiyonum mu düşüyor bilmiyorum. 3 yaşında oğlum var tüm gün yatsam yatarim