adn111 Vitamin olarak decavit verdi ama mide bulantısı yaptı bende kızlar doktoruma sorup başka vitamin kullansam olur mu önerileriniz varmi
Xsare adn111 ben kullandım canım ama ben de öyle bir etki yapmamıştı bünyeye göre değişiyor doktoruna söyle bence değiştirebilir
[silindi] adn111 aslında basit bir vitamin karışımı mide bulantısı yapmaz pek ama hem gebeliğin ilk haftalarında olmaktan hem de belki pek tok karınla olmadan almışsınızdır ilacı. Sabah güzel bir kahvaltıdan sonra deneyin olursa danışırsınız doktorunuza ☺️
Maysaamoms5 adn111 kuzum kahvaltıdan sonra önce az su iç sonra at ağzına direk yutmaya çalış bol suyla kuru kuru bogazdan geçmiyor öncesinde 😬
adn111 [silindi] evet yemekten 1 1.5 saat sonra içmiştim dediğin gibi olabilir kuzum bir de öyle deneyim teşekkür ederim 🌸
Leo53 Bende aynı vitamini kullanıyorum hamileliğim basından beri benim doktorum bana hemen kahvaltı öncesi içmemi söylemişti O yüzden mi bilmiyorum ama bende de bir sıkıntı yaratmadı 💐
Tugbakose-24 Tok karnına içmenız lazım bnde kullandm bende bı yan etki yapmadı. Acaba demir ılacı kullanıyomusunz genelde o yapıyor
adn111 Tugbakose-24 hayır sadece bunu kullanıyorum canim ama mideme oturdu gibi oldu bide büyük hapları yutamiyorum o yüzden