gamzosgamzos Ekiin Mihra Simay ikinci kızımın ismi ben Mihrayı çok duydum ama çevrede kime söylüyorsak değişik buluyorlar 🙈😂
Sedoa_ Ekiin burla - mitolojik bir kahramanın adı güçlü savaşçı kadın demek aynı zamanda eş ve anne olmanın da timsali olarak nitelendiriliyor
Papatya24 Ekiin Ben de aşırı marjinal olmayan ama herkesin koyduğu isimlerden de olmayan bir isim arıyorum ama bulamıyorum😏 Elvin hoşuma gitti Arapçada renkler anlamına geliyormuş gökkuşağının her bir rengi gibi bir anlamı var ama o da tam içime sinmedi Talya ismini beğeniyorum baharın habercisi doğanın uyanışı anlamları onu da eşim annemler kimse beğenmedi yabancı isim gibi diye
Kleopatraa Ekiin Kızımın adını “Gökçen” koyduk.. Güzel, bakımlı, sağlıklı, alımlı kadın demek.. Birde mavi gözlü demek.. Çok hoşuma gidiyor benim birde güncel isimlerin dışında geliyor bana 🌸
[silindi] Burçe Berçem Şira Solin Defne Mavi Mira Farah Arven Vera Diba Akça İpek Mina Nil deyip deyip İpek koyduk ☺️💖💖
Ekiin Papatya24 valla bende değişik ama anlamlı arıyorum ama bulamadım şuana kadar mavi lidya lilya larin gidip geliyorum