Kelebekk-0307 bence kim dediyse haklı ben bayanları gördüm hastanede çok korktum hatta bayanın biri diretti normal doguracam diye sezaryana aldilar o kadar acı çekti bir de sezaryan oldu yani bazı anneler cidden çocukları için her şeye katlaniyorlar , normal doğum öncesi çok beter sancı çekiyorsun sezaryenda da sonra çekiyorsun ama normal doğum gibi değil yani yine sezaryan hafif geliyor ikisinde de kesiliyorsun .Benim bebeğimde ters bende normal doğurmak istiyorum eğer dönerse neden diyeceksin çünkü yaralarım çok geç iyileşiyor.Kimisi bana son güne kadar bekle sezaryen olma çok kötü belki döner normal doğursun,kimisi sakin bekleme çocuk kanala inerse makat pozisyonunda hem çocuk ölebilir hem sen ben de anlamadım doktorum ne uygun gorurse artık .En çokta normal doğuranlar sezaryan karşı bunu da anlamış değilim. bence bebek nasıl doğmak istiyorsa ama öyle doğsun .Riskli annelerede normal doğur diye beylik beylik konuşacak değilim Türkiye de milyonlarca kadınnormala zorlandıkları için bu yüzden ölüyor.