BadoDe kbrnrcglr Boğaz ağrısı için ıhlamur, elma, ayva, tarçın, karanfil, demleyin ılınmasını bekleyip içine bal atın ve için ben çok faydasını gördüm.
Elifmelis45 35 haftalik halimle hastalanan tek benim diyodum heralde doktr bile nasil son ayında yakalandin dedi şiddetli bogaz ağrısı öksürükle başladı sonra bel ve sırt ağrısı dayanilcak gibi degil 3 gün boyunca inledim sizidan sonra gribe çevirdi acil bir iğne vurdu gargara verdi başka bsy yapamicaklarini soledi 5.gunumdeyim öksürük mafetti beni ciğerlerim karnım aciyo öksürmekten bugün farkettim tam kokuda yok kendimden başka kimseye diyemiyorum ama bence koronadr bu hastalik😔
ada22 Elifmelis45 canım geçmiş olsun, ben de pozitif çıktım. Doktor kan tahlilime baktırdı kan sulandırıcı kullanıyorum. Sen de bir test yaptır istersen.
babymom_8 kbrnrcglr Aynısını şuan ben yaşıyorum doktora tetenoz aşısı için gideceğim boğazımı da söylesem mi bilemiyorum dişçiye de gideceğim o da antibiyotik yazarsa hangisini içeceğim kafam allak bullak oldu
Bebek2_ kbrnrcglr bende 10 gün boyunca çektim bir de öksürükte başlamıştı bende çok kötüyüm ama iyi topladım her gün sıcak suya bal limon karabiber akşamlarıda ıhlamur içine katarak tükettim gündüzleri yogurtlu meyve yedim muz üzüm nar ne varsa karıştırdım mandalina özellikle ve çok şükür ilaca gerek.kalmadan atlattm
Neriabahram kbrnrcglr açık konuşmak gerekirse daha önce kaloriferin üzerine su koydum ama aynı etkiyi vermiyor ben 165 tl ye almştm hatta yeni aldım belki o ürün gelmeye siz atlatmış olursunuz ama şimdilik daha fazla su için ve bal süt yapıyordum yumuşatıyor
Em0s Edademircan zaten hasta olunca nefret ediyorum bu hap içemezsin cümlesinden acile gidiyoruz parol veriyolar kar etmiyor ki acile geliyoruz vitamin verebilirler bence hamileler ölsün mü napsın insanlar hapla zor iyileşiyor siz kendine kârı olmayan parol iç diyorsunuz Allah yardımcımız olsun hepimizin ❤
Elifmelis45 ada22 çok sagolun sizede geçmiş olsun şuan beden olarak iyiyim öksürüğüm çok var sadece ben ilk hamileligimde de 34 haftada kovitin ilk çıktığı zamanlar yakanlanmistm şükür hafif atlatmistm o psikolojisi insanı kötü etkiliyor
Sadomazo860 kbrnrcglr çok geçmiş olsun bende çok kötü olmuştum ses tellerimde iltihaplanma oldu hatta öksürmekten mecbur antibiyotik kullanmıştım hemen toparlanmıştim bitkisel boğaz spreyleri var eczanede bulabilirsin sık boğazına en azından rahatlatıyor bir nebze Allah şifa versin …
Yuncu1 kbrnrcglr canım iki haftadır çekiyorum öksürük gitmiyor bi türlü ve çok şiddetli doktor sadece parol ve pastil veriyor ama ne fayda kendilerine hayrı yok İnsanlarda rahatsız oluyor öksürme sesinden artık geceleri uyku yok 😒
Ma-nolya05 Bende grip ve kemik ağrısı şiddetli bir sekildeydi hastaneye gittim covid testi yaptılar. Pozitif çıktı. İştahım kesildi canım. Hıcbirsey istemiyor aşırı migdem bulanıyor 8+2 deyim.
kbrnrcglr kbrnrcglr kızlar ne yaparsam yapaym denemediğim hiçbşy kalmadı şiddetli ateş ve enfeksiyondan dolayı doktorm antibiyotik verdi😞
ada22 Elifmelis45 ben de 33. haftadayım. O zamanlar daha zordu, aşımız var en azından. Allah hepimize acil şifalar versin 🙏🏻
tutkukaya kbrnrcglr haftada 2 3 gün et besinini alman gerekiyor en azından haşlama ya da tavuk suyu et suyuna çorbalar hem sıcak takviyesi yapar boğazların rahatlar hem de senin ve çocukun sağlığı için iyi gelir.
Selin-Bal Mom_merve123 evet 5 haftalık hamileyim ve maalesef ki şeker hastalığım aynen devam ilacıma devam edeceğim hamilelik sonuna kadar
heyecanliana93 Nazlicangrhn-3009 Evet ben günde 2 bardak içmiştim bana iyi gelmişti ben ilaç fobim olduğu için kan ilacı bile kullanmamıştım her gün avuçla siyah kuru üzüm tüketmiştim dr tekrar kan sonuçlarına baktığında ilaçlarını düzenli kullanmışsın demişti ama ilaç kullanmamıştım her şeyin doğalından yanayım