Mustafayigitvebeytugannesi catandgirlmom böyle kafa daha çok karışıyor 😂 en iyisi detayliyi beklemek 😂😂
catandgirlmom Mustafayigitvebeytugannesi ay evet valla 😂 1 ay bekleyeceğim… detaylı 16 da mı yapılıyor?
catandgirlmom Ezgikrkl ayy evet bende hiç başlamadım kıyafet mevzularına şuan cinsiyetsiz eşyaları alıyorum 😂 kremler bebek arabası anne yanı ana kucağı.. kesinleşmeden kıyafet vs almayacağım 🥲
Mustafayigitvebeytugannesi catandgirlmom hayır 20 ile 24 hafta arası diye biliyorum ilk oğlumda yaptirdim ikinci de yaptıramadım simdi bu üçüncü 16 haftalığım 20 de dedi bana doktorum.
koohydal Mustafayigitvebeytugannesi resim nasıl yüklüyorsunuz, ben galeriyede izin verdim ama olmuyor
catandgirlmom koohydal https://mutluresim.com/ bu linkten girip yükleyin kopyalayıp buraya yapıştırın
catandgirlmom B-Y94 ya bana da renklidede vajina gibi geldi ama anlamadımki doktor net bir şey söylemedi 😂 burada birsürü kişi erkek dedi
koohydal B-Y94 ay ilk gebeliğim hiç anlamıyorum ki ben, baktım baktım dedim heralde kemik yapısından anlaşılacak
catandgirlmom B-Y94 ahh inşallah sağlıklısıyla kız çıkarsa artık burada bilenlere teşekkür edeceğim bir postla 😂
Esra-ik06 Mustafayigitvebeytugannesi 17 ye girdi heycan işte haftaya bidaha gidecem doktorum net bişey demedi fikir alıyorum farklı yerlerden bı nevi anket gibi gerçi Allah bilir hayırlısı