catandgirlmom Kızlar 13 haftalık doktor % bile vermedi sadece tahmin yaptı 😂 sizde tahmin eder misinizzz 😊
dilos011 catandgirlmom oy ellerine kurban masallah Rabbim nasıl yaratıyor ya 🥰içimden erkek diyesim geldi 🙈
2prensesannesiiii catandgirlmom burda da kıza benzettim pozisyon fark ediyor 😂 sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻
catandgirlmom 2prensesannesiiii yaaa benim de içime erkek doğuyor ama hiç emin olamıyorum bugün söyler sanmıştım 4 hafta sonra çağırdı o zamana kadar meraktan ölebilirim 😂
catandgirlmom dilos011 valla allahın mucizesi iki hücreden oluşan bir insan ve daha 7cm iken elleri parmakları her şeyi var yani aklım almıyor düşününce rabbime şükürler olsun ❤️
2prensesannesiiii catandgirlmom bizimde çarşamba randevumuz 13+1 olmuş oluyoruz dr ozaman yine tahmin yaparım dedi bi sonrakine kesin söyler artık🥰🙏🏻 Sağlıklı olsunlar nasıl hareketli miydi 🥰🙏🏻 İnşallah uyuyor yakalamayız bizde🥴
catandgirlmom dilos011 perinatoloji doktorunun tahminini sordu ilk perinatoloji kıza benzetmişti , doktorumda sonra bence de kız olabilme ihtimali daha yüksek dedi 😂
catandgirlmom busraninprofili inşallah sağlıklısıyla burada herkesin erkeğe dönmüş kız gibi görünen o yüzden şuan öyle bir inandırdım ki kendimi bana da erkek gibi gelmeye başladı 😂
catandgirlmom 2prensesannesiiii valla giderken çikolata yiyecektim unuttum aç karınla gittim 😂 uyanmıştı gel gel balonu gibi sürekli elini sallıyordu 🫶🏻
catandgirlmom 2prensesannesiiii yaaa deme offf 😂😂😂 renkli bir resimde verdi ama orda bebek gibi bile değil garip bir yapı 😂
2prensesannesiiii catandgirlmom maşallah 🧿 bende yicem çikolata meyvesuyu da içerim🥰🙏🏻 İnşallah hareketli halini yakalarız🥰🙏🏻
catandgirlmom 2prensesannesiiii renkli halinden hiç bir şey anlamadım 😊 birde bunu büyük fotoğraf olarak verdi normal ultrason kapıdında değil
Ezgikrkl catandgirlmom Benimki de bu şekilde yatıyor ilk kız gibi dedi sonra erkek dedi bakalım daha hazırlık yapmadım ☺️