Merhaba kızlar .. Bende sizler gibi doğum hikayemi yazmak için sabırsızlanıyordum şimdi ise kızım 15 günlük yanımda 🙏
Benim ikinci hamileliğimdi kızım. 35.haftada kasılmalarla 3 cm açıklığım olduğunu öğrendik tabi doktorlar takibe almak istediler ama ben yatmadım çünkü hem bebeğin sağlık durumu iyiydi hemde sancım yoktu. 2 hafta boyunca ara ara sancılarım başladı 37. Haftaya girdiğimizde ise 2 gün hafif sancılarım çıkmaya başladı ☺️ ilk doğumum çok hızlı ve kolay olmuştu. 37+2’de sabah suyum gelmeye başladı ama hala sancım yoktu ilk doğumum hızlı olduğu için beklemek istemedim hemen doktorumu arayıp hastaneye gittik. Açıklık 3,5 cm olmuştu artık mecburi yatış verdiler öğlen saat 12 de yatışım yapıldı . Hala sancım yoktu doktorum tamamen doğal doğum olmasını istediği için akşam 8’e kadar bekledik ama hala sancım yoktu artık mecburi olarak suni sancı takılmıştı. Bütün modum düşmüştü sancılar sıklaşmaya başlayınca tam bir kabusa döndü çünkü oğlumda kendi sancılarımla doğum yapmıştım. Suni sancı 40’a geldiğinde dahi canımı alıyordu neyse ki açılmam hızlı oldu en son 8 cm idi doktorum doğumhaneye gidelim ıkınarak doğumu yaparız dedi gittik 4.ıkınmamda kızım kollarımdaydı saat 23:07 gelen o küçük çığlık herşeye bedeldi .. Şimdi kollarımda 15 günlük miniğim rabbim sizlerede güzel kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🙏 ❤️