Nnanaa Tusami o galiba doktora düzenlenen belgede yazıyormuş diye duydum. Bazı kişiler sırf cinsiyeti öğrenmek için yaptırıyormuş diye.
Tusami Nnanaa Allah allah 😃 çok saçma değil mi , bana sonucu mail attılar direkt hiç bişey sormadılar başka
Tusami Berelfgun aradım laboratuvarı konuştum , hayır sadece size gönderdiğimiz rapor var dediler. Doktor İçin ayrıca bir rapor yokmuş🤷🏻♀️Tüm kromozom testleri kapsamlı yapıldı.
Tusami Pengu umarım öyledir, o kadar yaptırdık bari cinsiyeti kesin öğrenelim 😄sordum hani burada bilen vardır belki diye
Berelfgun Tusami nereye yaptırdınız bilmiyoum ama labaratuara değilde aracı kişiye sormanız lazım bizde öyle oldu doktor izin verirse söylüyolar zaten
S1903 Tusami 12. Haftamda yaptırmıştım ben de, ancak saglık bakanlıgı yasakladı diye bana iletmediler. Kendi doktorum arayıp ögrendi ve bana söyledi🥰🌸 tahmin etmişti öncesinde fakat testle kesinleşmişti☺️
Gunay_18 Tusami yasak olduğu için kağıtta yazmıyor beni arayarak bilgi verdiler hem negatif hemde cinsiyet söylediler
KeremikoBayky Tusami Tr de yapılan testlerde bildiğim kadarıyla söylenmesi yasal değil. Yaptırmadan önce sordunuz mu cinsiyet öğrenebilecek mi diye?
aslgrs Tusami raporda yazmıyor. Doktora söylüyorlar. Doktorunuzdan öğrenebilirsiniz. Bize doktorumuz söylemişti ayrıca
Esra-06g Tusami bende yeni yaptırdım ama cinsiyeti söylemiyorlar maalesef 😒 çok saçma bir şey bir sürü para verdik ama söylemiyorlar maalesef
Tusami Esra-06g cnm doktor arayıp öğrenebiliyormuş. Bencede saçma ama Türkiye de yaşıyoruz hala çocuk erkek değil kız diye istemeyenler düşürtmeye çalışanlar var, biz görmesekte var 😞
Ikoars55__ Kürtaj yaptıranlar çok olduğu için cinsiyet yazması yasaklanmış. Cinsiyeti doktora attıkları mailde yazıyorlar ve siz doktorunuzu arayıp ogreniyorsunuz. Başka türlü devlet yasakları cinsiyet yazmaz
Ozge-Ka Tusami bende bugün öğrendim☺️ Ama bana gönderdikleri sonuçta yazmıyor. Ablam doktor, takip eden doktorum olarak da onu yazdığım için ona mesaj attılar cinsiyetini. O şekilde öğrendim.