Meliha09 35+1 günlüğüz oğlumla daha hastane çantamızı hazırlamadık kıyafetleri yıkandı ütülendi ama . Sorum çantaya nelerden kaç tane koyayım kızlar örneğin bez çorap yada kendime bir şeyler akıl verir misiniz🙏 hazırlamak istiyorum sezeryan tarhimiz 12 aralık çünkü
marnus Meliha09 kendinize 2 takım önden düğmeli pijama, terlik, depend, çamaşır, havlu, çorap, hırka Bebişe hastane çıkışı, keyfinize göre kıyafet, ağız mendili, kalın battaniye, ince battaniye,15-20 adet bez,pişik kremi, alt açma örtüsü, çarşaf
Sose2021 Benim de ilk bebeğim 36 hafta da hazırladım yani dört gün önce :) Bebeğe doğumhaneye vermek için takım ,bez ,battaniye olan bir hurç hazırladım Ayrı olarak 2 kalın 1 ince battaniye 3 ayrı takım 3 çorap 4-5 tane ağız mendili 2 alt açma örtüsü Islak mendili Pişik kremi Yarım paket bez Biberon emzik Benim için 2 pijema 1 gecelik 2 çorap 3 alt çamaşır 2 emzirme sütyeni 2 atlet Depend Göğüs pedi Havlu Terlik Ben süslü bir anne değilim ama makyaj malzemesi taçlar kremler falan koyanlarda var 😀bir gün için ben bişey götürmüyorum öyle şeyler