Papatya000 Kızlar mama içtikten sonra gazını cıkarırken kusuyor bazen yere uzandırıyorum kusuyor bazen yatarken kusuyor ne yapıvam ben ya zayıf kaldı cocugum
Melike_nur53 Papatya000 acaba alerjisi olabilirmi içindeki bi maddeye değiştir mamayı bi kaç marka daha kullan canım yine aynıysa bi dr git derim
minik_koala_ve_annesi Papatya000 mama kac olcu veriyorsun canim fazla geliyor olabilir bebekler fazlayi atarlar cok mu kusuyor bi de benimki de kusuyor ama bebegim doymadigi icin 3 olcu veriyorum dun doktora kusmasini sordum fazla geliyor olabilir dedi simdi 2 olcuye dustum uyumuyor 1 olcu de biraz sonra veriyorum
Zeyno1903 Papatya000 bebek reflü sü olabilir benim oglumda 1 yaşına kadar kustu olabilir normal şeyler yanı doktora soyle bi derim
Gulaykrr Papatya000 mamayı değiştirdikten sonra şikayetler devam ederse bı alerji bölümüne görünmenize fayda var
Deletedmom_1003 Hangi mamayı kullanıyorsunuz? Mamayı beğenmiyorda olabilir hazımsızlık yapıyorda olabilir ..Ben bebelac kullanıyordumm düne kadar benimkide kusardı gazıda çok yapıyordu. Sma aldım dünden beri memnunum mamayı değiştirmyei deneyin isterseniz
Papatya000 minik_koala_ve_annesi yok ya hep kusuyor bazen uyanıyor kusuyor her mamadan sonra kusuyor gep kusuyor yani
Papatya000 Aslihanfs kabız olmazmı aptamilden çok korkuyorum sütüm yok sadece mama kullanıyorum cunku
Eylulmom_ Papatya000 mutlaka mamayı değiştirmelisin canım çok fazla vermiyorsan şayet benim kızımda hep kusuyordu mama deneye deneye iyi geleni bulduk
minik_koala_ve_annesi Papatya000 benimkide kusuyor bazen kusarak uyaniyor agzindan burnundan geliyor hangi mama acaba
Aslihanfs Papatya000 prosyneo probiyotik dedtekli ve anne sütüne en yakın mama içeriği de tertemiz. Kesinlikle kabız veya gaz sorunu yapmaz kolik bebekler bile rahatlıkla kullanıyor. Aptamil in prosyneo modeli sadece eczanelerde oluyor
Eylulmom_ Papatya000 şuan aptamil kullanıyorım ama aptamile gelene kadar 3 tane mama değiştirdim en iyi bu geldi canım
Eylulmom_ Papatya000 canım bende onu kullanıyorum benim bebeğe iyi geldi işte dediğim gibi her bebeğe her mama yaramıyor ben evolvia kullandım kustı hipp kullandım kabız yaptı golden goat kullandım deneye deneye en son aptamilde kaldım sende deneyerek bulman lazım