Shylaa Yardımcı olur musunuz idrar mı kaçırıyorum amniyon sıvısı mı nasıl anlarım bebek hareket ediyor ama büyüdüğü için çok değil ondan fazla gün içinde hareketi
Shylaa Minarda öyle boşalma yok ama ıslaklık var iç çamaşırımda idrar tutmaya çalışırsın ya öyle tutuyorum ama akan bişey yok ama baya ıslak iç çamaşırım
Sensiz Shylaa ya aynen öyleyim. 38+5 oldu bu gün benimde artık 1 haftadır iç çamaşırım hep ıslanıyor sanki az az suyum geliyor ama bilmiyorum. Bu gün doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek.
Hcrnshn Bende 39+2 yim canım benimde iç çamaşırım hep ıslak stres korku içindeyim akıntı dedi dr um iki gün önce pazartesi kontrolüm var bakalım ağrın sancın varmı?
Shylaa Hcrnshn yok ağrı sancı bugün daha belirgin yani normalde bu kadar değildi bebekte aşağıya doğru sürekli bir baskı var
Shylaa Hcrnshn benim de pazartesi kontrolüm var azalır biterse diye korkuyorum iki günde biter mi bilmem de bebekte sakin bugün ya ayaktayım sürekli ondan oturunca bir iki kımıldıyor ama
Shylaa Hcrnshn bebek böyle kendini topladığında özellikle geliyor o idrar mı ne anlamadım sitres yaptım 😱
Sibel_56_ Bende 39+3 teyim bugün 2 defa çamaşırın 10 damla kadar ıslandı akıntı gibi değil şu gibiydi benimde doktorum akintidir dedi ama akıntınik belli bir rengi olur bu sefaf berrak renksiz kokusuz