HAR Kızlar kusma doğum belirtisi olmaz değil mi. Ne yersem çıkartıyorum hamilelğim boyunca midem hiç bulanmadı ama şimdi ne yersem içim kalkıyor
ayoLNolduYine HAR valla olabilir mide bulantısı kusma doğum belirtisi ben yaşamıştım rahim açılmaya başlayınca oluyor demişti ebem gece midem bulandı sabah 5 cm açılmayla gittim hastaneye sancım da varla yok arası gaz sancısı sanmıştım ben 😂
Matmazel23 Kaçıncı haftadasınız? Ben hamileliğim boyunca hiç kusmadım doğumdan önce kusmuştum. Annem doğum belirtisi demişti. Ama haftanız varsa telaşlanmayın hemen herkeste değişiklik gösterebilir 🤗
Selisce Ablamda hiç istifra etmemişti hamileliğinde ama doğumunda sürekli istifra etti zamanın da sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
HAR Selisce ayy kızlar demeyin daha var 37 ye pazartesi gireceğim 2 haftam var daha diye kendimi telkinliyordum. Bk şimdi panik oldum
Selisce HAR başka belirtin yoksa olmaz inşallah zamanında gelsin minik belkide mideni üşütmüşsündür ondan istifra ediyosundur iyi düşün stres yapma 🤍