Omerim2022 Merhaba yengem 8 yıldır evli çocuğu olmuyor en son rahmin dar dediler hamile kalsan da düşecek dediler bunun bi tedavisi yok mudur, böyle bir durum yaşayıp ta tedavi olan varsa cevap verebilir mi lutfen kadının psikolojisi bozuldu resmen
Pijamaskeliler Omerim2022 darlığı öğrenmeden önce 3 tne kayıp.yasadim ameliyat oldum genişletildi smdi bu gebeligim ilerledi öncesinde 2 ayı geçemezdik önemli T rahîm diolar bu duruma histereskopi olması lazım iyi bir doktor da
Omerim2022 Pijamaskeliler bunun da öyle oldu bi kere 10 haftaliga kadar ilerledi bebegin kalbi durdu siz hangi doktorda nerde ameliyat oldunuz
Pijamaskeliler Omerim2022 ben istanbuldayım bezmialem tip fakültesi prof pınar özcan da oldum benimde 7.8.9.haftada oldu kalp durması şimdi 29.haftaya gircem ilk kez büyüdük oglusum olck kısmetse başka sorunlar başladı şimdi ama direniyoruz gelişme geriliği yaşıyoruz karnı 3 hafta geride idi en son smdi bilmiyoruz test yapıldı beklemedeyiz dokti4lar almak istedi kalbi durcak dediler daha bi şuur şey 1 bucuk aydır yaşıyor çok şükür buralar kadar ilk defa büyüdük o yüzden aldirmicam sonuna kadar savaşıcaz 🤲🏻
Omerim2022 Pijamaskeliler rabbim kolaylastrsin şafi ismiyle şifa versin insallah saglicakla kucaginiza alın insallah