Minau Kızlarr selam hamilelik belirtilerinize göre cinsiyetiniz ne çıktı Çin takvimi uygulamanız tuttu mu 🥴 çok merak ediyorum ben kız istiyoruz ama Çin takvimine göre erkek çıktı bende 😀
2022bebeki Minau İkisi de tutmadı her yerden her koşulda kız gösteriyordu 🤣 Ekşi, acı yedim tatliyi resmen görmek istemiyorum ama oğlumuz olacak
Edafmo Minau çin takviminde kız çıkmıştı, ilk 4ay tatlı hiç bişey yiyemedim. Midem çok bulandı ve canım sürekli tuzlu ve ekşi şeyleri çekiyordu. Kızım oluyor 🥰
Kayaozge Minau Çin takvimine göre erkek çıktı Rabbim nasip ederse de oğlum oluyor 😌 canım hep tatlı çekti arada ekşi de çekti yani ben ikisini de yedim durdum ama tatlı daha ağırlıklıydı 😂
Pemberuya Minau şimdi mesela son regl tarihim 23 Ekim ilişki 28 itibariyle Kasım ayının ilk haftası da oldu ve hamileyim. Ben Ekim ayına mı bakacam Kasım mı😂
Minau Eşimle erkek ismi yüzünden çok kavga ettik sırf kayınpederimin ismini koymak istemediğim için erkek bebek istemiyorum daha cinsiyet belli olmadan hergün ağlıyorum ama o çok ısrarcı bu konuda 😭
Mre Çin takvimine göre kızım oluyordu ve doğru çıktı . O ekşi ve tatlı muhabbeti bence çok yanlışş. Çünkü hamileliğimin başından beri tatlı en sadık dostum :) Etrafımda da ekşi yiyen çoğu arkadaşımın erkek çocukları oluyor🙈
Pemberuya Mre ay dimi ilk hamileliğimde hep ekşi yedim deliler gibi düştü ama o da bunda yeniyim daha hep tatlı kek vs yemek istiyor canım😂
Minarda Minau belirtiler inanın herkeste farklı oluyor benim bu 3.su olacak 3 de farklı ama.cin takviminde benim ikisi tuttu 1.cide yapmamıştım zaten
cslcsl Minau Çin takvimi, canımın çektiği ekşiler içtiğim limonlu sodalar, yüzük testleri gb batıl inançlı testler herşey kız derken, oğlum oluyor Bence tümü külliyen yalan
Gamzeygc Minau yeme-içme tamamen hikaye tatlıdan sogumuştum bir tatlıcı olarak ama erkek 😅 Çin takvimi iki hamileligimde de tuttu ama
Cgdm34 Minau çin takvımınde kız cıkıyordu kızım olacak ama ben asla ınanmıyorum tabıkıde sonuxta Rabbımın deıdgı oluyor ☺️☺️kız bebeklerı ıcın hamılelık zor ve sıkıntılı gecer dedıler 36. Haftamdayım cok rahat guzel bır hamıellık surecındeyım ınsallahta oyle devam eder bence cınsıyetle alakalı degılde vucudun yapısıyla alakalı doye dusunuyorum canım kız cocukların karın yayvan olur dıyorlar ama benımkı erkek karnı gıbı kızda eksı yenılırmıs ben hem tatlıyı hem tuzluyu hemfe eksıyı yıyorum bana farketmıyor valla o yuzden bence herkezın bunyesınden bunyesınde degısıklık gosterır ☺️