Harika178 ocakta fiyatlar değişebilir iş ben de subat 14 beklenen tarihim. Benim doktorum dısarıdan gelecek yani bu bahsettiğim sadece hastaneye ödenecek olan salt rakam , eğer epidural vs olursa ek para alıyorlar artı covid testine tabi. Hastane yenidoğanın muanesi dogumu takip eden günlerde ilk muanesi tetkitleri işitme testi vb hepsi bu pakete dahil ve 1 refakatcı ile 1 gece kalma:) ben artı olarak doktoruma da para vereceğim yani bu dogum bana herhalde 12-14 .000 e patlar.
Arkadasım orda 2 kez normal dogum yaptı, odaları biraz küçük sizin için önemi varsa söyleyeyim ama dogum ekibinden herkes memnun inş ben de aksilik yaşamam.
Bu arada ilk dogumumu gecen yıl kozyatagı central hospitalde yapmıstım gecen yıl 2021 haziranda 3000 tl sadece hastaneye vermiştim doktor hariç. Odası kocamandı dogum ekibi emzirme danısmanları cok iyiydi. Tekrar tercih etmeme nedenim oglumun yeni
Doğan sünnetinde ordaki ürologla ciddi sorunlar yaşadık ve hatalı bazı müdahaleleri, bilgi
Vermemesi cocugu üşütmeleri vb sorunlarla hastane yönetimiyle de tartıstık bu sebeple eşim artık güvenmiyor yoksa dogum ekibinde sıkıntı yoktu.