Meresss Gozde1225 ben doktorumla dışardan gelicem canım oraya doğuma kendi doktorumunda ücreti içinde yoksa hastane 7-8 civarı alıyomuş
catandgirlmom AnurgulA asm 27.000 dedi bana ve sigortayla anlaşmalı fiyatı öyle anlaşma olmasa ne diyeceklerdi bilmiyorum 😂 doğuma kadar da zam gelir diye düşünüyorum allahımm sonumuz hayrolsun 😂
Paw catandgirlmom özel sigorta fiyatları daha yüksek oluyor, benim hastane sgk 12000 fiyat verirken anadolu ile anlaşmalı fiyata 24000 dedi o yüzden sgk üzerinden yapacağım bi sorun isterseniz sizde
burcak52 S1907 Livi daha yeni sordum paket değil ama sadece doğum normal 11.500 sezeryan 12.500, epidural dahil.
S1907 burcak52 hangi live sordunuz? Fiyatlr hastndn hastnye değişiyo vadi livde paket dışında satmıyolar mesela yoksa paket dışı alcaktım
Meribiri1 burcak52 evet 10 muayene ikili üçlü tarama ayrıntılı ultrason doğum ve bebeğin ilk muayenesi
hayalperest2310 AnurgulA fiyatlar korkunç aşırı yüksek her yorumda şok yaşadım bu ne ya🤦🏼♀️Ben devlette yapacağım inşallah devlet takipliyim zaten zorunlu sezeryan
Momyyyrabiss Hamilebiranne_ normal mi sezaryen mi bir de sağlık sigortanız var mı benim şu an yok dah pahalı mı oluyor acaba 🙁
S1907 burcak52 anladım çnkü istnbldkiler bi paket tuttrmuşlar gidyolar onlarada faiş fiytlar istiyolr