SuperMom3 Ada9y uygulamaya göre 72 gün ama ikiz olduğu için erken gelirler diye tahmin ediyoruz bakalım 😍
MustafaErayinannesi1 cansualisa ay inşallah ya rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin ilk doğum normaldi kızımda ama şimdilik bişe demedi bu doğum için 🤷🏼♀️
Yasemin_9 ceylanbusrq artık doğurmak istiyorum 37 de de alıcam dese alın derim 2 hafta ilerideymiş yoksa kafamda kötü şeyler kuruyorum bebeğimin yüzünü görmeden rahatlayamayacağım 🙏🏻 Pazartesi günü kontrole gideceğim bakalım belki gün verir
Meliketaka12 Ada9y Programa göre 7 gün kaldı ama kızımın keyfi yerindeymiş sağlıkla gelsinde ne zaman geleceği farketmez🥹🤲🏻
cansualisa MustafaErayinannesi1 amin inş kuzum vaktinde gelsin inş Bnm de riskim var 38 de alıcakkk doktorumuz inş durur o zamana kadar kızımı 38+5 te almıştı oğlum da durur inş spinal olmustım ben sezeryn
MustafaErayinannesi1 cansualisa hadi inşallah zamanında ve sağlıkli bir şekilde gelsin paşalar 💙💙 seninki ilki sezaryen doğum buda öyle olur ama benim normal doğumdu ilk kızım aralarında oğlumla 8 sene var ama🤭 oyuzden sadece başı aşağıda dedi bana