Suni sanci ile doğuma gün verdi doktorum bebeğim 38+3 2700 kg kilo almadığı için artık doğuralım dedi hiç bir sıkıntısı yoktu bebegimin sabah 7.30 da hastanede yatış yaptım önce serum verdiler muayene ettiler dil altı habı verip kendi sancımı başlattılar önce her şey çok iyiydi sonra sancı sıklaşınca yürüyüş squat yapmam gerektiğini söylediler merdiven indim yürüdüm açıklık 3 cm olmuştu her şey iyi gidiyordu sonra 5 cm olunca sancılar dayanamayacak bir hal aldı alttan muayene zaten beni mahvetti ama doktorum ebelerim bana bebek gibi davrandı artık sonlara doğru yerlerde buldum kendimi sancı gelince çömelip nefes alıyordum bana çok fazla geldi sancı enson doktor tekrargeldi odama herkesi çıkardı bide baktık bebegin kafası görünüyor sancım gelince ıkınma isteğim artıyordu hemen çatala götürdüler bir kaç ıkınmada çıktı bebeğim Okadar rahatladımki Allahım kurtuldum dedim dikişim çok yok ufacık ama bebeğimin çok az solunum sıkıntısı oldu başka hastaneye götürdüler şuan küvezde doktor hiç bir sıkıntısı yok çok sağlıklı tedbir amaçlı götürüyorum dedi şimdi ben hastanede bebeğim başka yerde sabah gidip emzireceğim tahlil yapacaklar eger sıkıntı yoksa ikimizde taburcu olacağız ama varsada bebeğim 2 yada 3 gün küvezde kalacak kucağıma bile alamadım yavrumu daha ama çok şükür ikimizde sağlıklıyız bu arada malatya hayat hastanesinde doğum yaptım aldıkları para helal olsun inanılmaz derecede ilgilendiler anne şefkatiyle destek oldular çok memnun kaldım.