Omurbebekmerv Merhaba annişler, 18+3 günlüğüz. 44 kilo ile hamile kaldım şu an 48 kiloyum. Fazla mı hızlı gidiyoruz? Tabi bu süreçte sigarayı bırakmanın etkisiylede sürekli bişeyler yemek istiyorum :)
Nazlican46 Omurbebekmerv bende 47 kilo ile hamile kaldım şuan 54 um 28 haftaligim ben 18 haftamda hiç almamistim ama bu son aylar çok alıyor vücut birazcık daha yavaş al bence bide bende sigarayı bırakmıştım ama bulantilardan dolayı kilo almadım
Niidos Omurbebekmerv valla benden yavaşsınız 😂😂 14. Haftaya geldiğim de 4 kilo almıştım ben zaten 🥺 şuan 16 haftalık ama 3e indi şükür. Şişkinliğim vs de gidince. Vallahi nasıl besleniyorsun dersen gayet sağlıklı besleniyorum aslında hani öyle ayyy yiyeyim falan da değil, ilk aylarda inanılmaz bir mide bulantısı vardı yemek yiyemiyordum zaten. Bende anlamadım neden aldığımı😂
Gizemgksnmz Omurbebekmerv ben 17 haftalığım 2 kilo almışım o kadar kusmaya bulantıya rağmen nasıl aldım bilmiyorum bir şeyler yiyebilsem anlarım anladığım kiloyu ama bişeyde yiyemiyorum vitaminler ilaçlar falanmı aldırıyor acaba bilemedim
ilkanneyim06 Evet bi tık hızlı almışsınıx ben 18 haftalıkken 1.5 kilo almıştım tabi bünyeden bünyeye göre değişiyodur ve sigaranın büyük etkisi vardır bu kiloda masallah icmeyinde kilo verilir yaaa 🫠🫠
Selinoloji 24teyim 2 kilo aldım sadece extra yemenin manask nedir 😂 önceden nasıl besleniyorsam şimdi de öyle yiyorum
Seheeer 20+3 üm 7 kiloyla rekor kırdım sanırım.Öyle abartılacak şekilde de yemiyorum nasıl oldu anlamadım vallahi 😂
Karman34 Omurbebekmerv canım kilon düşük zaten bende 43.8 ile kaldım sigarayı bıraktım 5 kilo aldım 19 haftalığım doktorum kütle indeksi hamilelikten önce düşük olduğu için bizim gibi zayıf insanların 12-14 arası kilo almasının normal olduğunu söylemişti bilgin olsun eğer sağlıklı besleniyor isen kafana takma sigaranın etkisi çok oluyor sonuçta mide bulantısı ve kusması olmasa diğer insanlarda elbet kilo alıcak 🤷♀️
Zeynepsen Omurbebekmerv bende 19 um altı kilo almışım ilk hamileligimde 12. Haftada 10 kilo almıştım bende sigarayı bırakınca yedim durdum napalim aldım verdim bişey olmaz