Tugcezeynep11 Kızlar 39 haftalık hamileyim bugün akıntım normale göre çok arttı. Aktığını hissediyorum yani direk. Doğum belirtisi mi bu sizce?
Essesss Tugcezeynep11 aynı durum bizdede var ikiz hamileyim 34+3 te başladı yani bi 5 gün önce o günde doktorda kontrolüm vardı sordum gayet normal sıkıntı etme demişti
Tugcezeynep11 Mrvrl38 şimdiye kadar bu kadar değildi benim bu sabahtan beri fazla dikkatimi çekti su olsa anlasilirdi heralde
Baybeybininanasi Mrvrl38 daha yaşamadım ama bir litre kadar bi sıvı ve biz tutmaya çalışsak da tutamıyormuşuz böyle olunca suyun geldiğini anlıyormuşuz zaten 🙃
Tugcezeynep11 Zeynppppp benim doktorum gerçek sancı olmadan açılma muayenesi yapmıyor daha hiç çatı muayenesi filan yapılmadı o yüzden bilmiyorum
Zeynppppp Tugcezeynep11 benim yapıldı acile gittim akıntı dolayısıyla 36+2 de 3 cm açılma vardı ciğer geliştirici vuruldum
Tugcezeynep11 Zeynppppp bugün de göbeğim aşağı indi bayağı düne göre demekki bebek aşağı iniyor diye akıntım arttı 🥲 3 cm açılma var dendiğinde sanciniz var mıydı sizin
Zeynppppp Tugcezeynep11 açılma varken böyle nasıl desem iğnelenme oluyordu sancım yoktu ağrım yoktu sırt bel ağrısı vardı şiddetli değildide diğer hamileliğimdede açılmalarda ağrı olmadı
Tugcezeynep11 Zeynppppp benimde bel ağrım var iki gündür ağrım sancım dayanilmayacak gibi değil o zaman dediğiniz gibi bende yarın bir acile gideyim belki açılma vardir 🙈
Zeynppppp Tugcezeynep11 evet elle muanede açılmada ilerlemedi şükürler olsun yapmıyorlar kolay kolayda zaten