Gazeliz Merhaba kızlar bugün ovulasyon testi yaptım koyu çizgi çıktı her ikiside yumurtlama gibi koşarak gittim genelik testi aldım oda çift çizgi silik ama gözle rahat görülüyor sizde yorumlarmısınız? 🥰 https://imgyukle.com/i/Juyhsv
ozlem_196 Gazeliz ben de aynı şekilde hem ovülasyon hem kaset testte silik çizgi ile öğrenmiştim , senin de var gözüküyor inşallah kan testinde de çıkar 🥰🥰🥰
Gazeliz ozlem_196 evet ya ovulasyonda koyu görünce hadiya dedim olmuş olabilirmi koşarak test almaya gittim yapar yapmaz çizgi çıktk
ysmnkrc Kızlar ovulasyon testinden gebelik olduğunu nasıl anlıyorsunuz beni de aydınlatır mısınız bu konuda 🥰
Gazeliz ysmnkrc canm normalde adetten hemen sonra yapınca silik net değil ya bide yumurtlamadan sonra silikleşiyor ve hamileysen eğer adete yakım koyulaşır çizgi anlarsın daha farklı ve koyu olduğunu ondan dolayı ben tahmin etmiştim
ysmnkrc Gazeliz yaaa ne mutlu rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah çok sevindim senin adına 🥰 benle beraber burda bekleyen herkese de nasip olsun bu sevinç inşallah 🌸
ysmnkrc Gazeliz ovulasyon testinde tek çizgi ne anlama geliyor peki canım geçersiz değil ama tek çizgi
Gazeliz ysmnkrc amin canım amin rabbim sana ve isteyen herkese basip etsin inşallah birgebenin günlüğü instagramda ordan ovulasyon testi ve c life macun aldım insatagram önce allah sonra onlar vesile oldu bence sanada tavsiye ederim canm