Meleklerim545 3 aylık kızım var sütüm aşırı derecede azaldı Bebelac mama kullanıyorum ama çok sewmedi başka hangi mama denemem lazım mama önerisi söyler misiniz lütfen bebeğim doymuyor çok üzülüyorum
Nazyapiyo_ya Meleklerim545 sma kullan canım optipro olanı ne gaz yapıyor nede aşırı kilo yapıyor oğlum 14 aylık oldu hala kullanıyorum
canserko Meleklerim545 ben hep ağtamil kullandım. 17 aylık olduk hala daha elimizin altındadır. 3 aylıkken kabızlık problemi olmuştu onda da aptamil comformil kullanarak atlatmıştık
Zombicikk Meleklerim545 aptamil prosyneo önermişti eczacı anne sutune en yakim icerikli olan mamaymis bebeğim de severek tüketti birkaç ay.
Nazyapiyo_ya Meleklerim545 aslında mamaya alıştırmak çok zor değil çok aç kalınca mevbur içiyorlar . Aslında siz sütünüzü arttırmaya çalışsanız daha iyi olur ne kadar anne sütü o kadar iyiii fakat olmayıncada mecbur mama vericez bebişte mecbur içeceekkk
Meleklerim545 Nazyapiyo_ya ilk kızım 2 5 yaşına kadar emzirdim fakat bunda ne yesem ne içsem de sütüm çoğalmıyor uyuyorum dinleniyorum ama olmayınca olmuyor tabiki hayırlısı inşallah 3 aylık kızım 5.630 kilosu ayına göre iyimi