Aysl123 Merhaba bebek arabası önerisinde bulunur musunuz marka olarakta ne kullaniyosun hangi tip kullanımı rahat yardımcı olur musunuz kizlar 😊
Ays19Ays Aysl123 ben prego maybach aldım henüz kullanmadım tabi ama kalitesi felan çol beğendik epey araştırmıştık zaten
Dilara556 Aysl123 kanz sgo travel sistem poşet hediyeli 4.000₺ trendyolda kullanışlı kolay sığıyor arabaya vs tavsiye ederim
Mnire Aysl123 merhaba ben travel sistem olarak 2li pusetli tercih ettim joel marka hem kaliteli hem fiyatı da piyasadaki diğer ürünlere göre uygun ben çok memnun kaldım sizde tercih edebilirsiniz 🙏🏻😇
Aysl123 Ays19Ays travel sistem olarak mi aldınız puseti var mi peki pusetler cok dik yatisli olabiliyor hafif mi araba kullanımı acaba kafamda deli sorular 😁😁
Ays19Ays Aysl123 evet travel sistem Puseti de var kadamesi gayet iyi bebek için çok hafif yada aşırı ağır diyemem normal ama hantal değil ve üzerinde Puseti olduğunda felan katlanabiliyor ve yükseklik ayarıda yapabiliyorsunuz her bebek arabasında bu yok mesela
KahvekolikHemsire @Aysl123 Ben de bugün karar verip bebek arabasını aldımm. Kraft time g ile Bagi nanofold arasında kalmıştım. Her türlü özelliği ve kullanışlı olması ile Bagi aldım. İçime oldukça sindi.
Berfindmrcan21 Ben nuna pepp NeXT aldım e bebekten sürümü aşırı kolay tek hamlede kapanıp açılıyor en küçük bagaja bile giriyor puseti e bebekte yoktu ben de dolaptan adabtör ve pusetini bulup satın aldım