ayseninbeybisi07 4 hafta 3 günlük gösteriyor son adetim 18 ekim Bugün öğrendim betam düşük mü ne yapmam gerekiyor 
Mavikalem ayseninbeybisi07 2 gün sonra tekrar kan ver ne kadar yükselmiş ona bakılsın. Çok düşük değil gayet normal. İlk başlarda benim de böyle çıkıyor
Mysmrt ayseninbeybisi07 iki gün sonra tekrar kan verin iki katına çıkmışsa hayırlı uğurlu olsun demektir 🥰
Allahkahretmesin1 ayseninbeybisi07 beta ile gebelik haftanızın bir alakası yok sadece 2 günde bir kan vererek 2 katı artıyor mu diye kontrol etmeniz lazım
Mavikalem ayseninbeybisi07 İnşallah hayırlısıyla görürsün de için rahat eder. İlk hamilelik sorunlu olunca hepsi öyle olacak gibi geliyor insana stres oluyor
ayseninbeybisi07 Allahkahretmesin1 oh iyi o zaman biraz da olsun rahatladım inşallah düzenli artar sağlıkla gelir 🙏
ayseninbeybisi07 Mavikalem gerçekten öyle iki kere düşük oldu bende de çok korkuyorum pcos da var ondan yani
ayseninbeybisi07 Rukdef ya çok rahatladım teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🙏
Eylmaz ayseninbeybisi07 benimde ilk öğrendiğim de 98 di 2 gün sonra kan verdiğim de 399 a çıkmıştı hatta kesem bile oluşmamıştı ilk gittiğimde stres yapmayın 😌
ayseninbeybisi07 Eylmaz tamam teşekkür ederim salı günü randevu aldım bi gidelim dedik düşük yapınca korkuyor insan işte Allah razı olsun 🥰